Valentina Grădinaru are nevoie de noi ca să trăiască. Orice donație contează

Valentina Grădinaru are 21 de ani și locuiește în Ionești, județul Gorj. Este studentă la Facultatea de Litere a Universității din Craiova, specializarea Jurnalism. Acum doi a fost operată la piciorul drept pe tibie de tumoră. Din păcate boala a reapărut, iar Valentina are nevoie de ajutor financiar pentru a plăti operația de care îi depinde viața și pentru care este programată la sfârșitul acestei luni, în Italia. Operația costă 20 de mii de euro, bani pe care tânăra nu îi are, dar pe care, cu ajutorul prietenilor și cunoscuților speră să îi strângă din donații.

AUTOR: MARINA ANDREI

 

 

Valentina Grădinaru este o fată ambițioasă, frumoasă și deșteaptă. Destinul ei a fost dat peste cap de o boală pentru care există soluție medicală. În urmă cu doi ani, Valentia a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală, numai că lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit, iar problema s-a agravat acum. 

,,Am fost operată la București acum doi ani, însă nu m-au operat bine și tumoarea a reapărut. Mi-au băgat o substanță împreunată cu sângele meu ca să umple gaura din os, dar nu a fost compatibilă cu mine și nu s-a infiltrat bine în os”, ne spune Valentina Grădinaru.

În luna decembrie a acestui an faata a fost să facă un RMN pentru a vedea evoluția după operație suferită în 2018.

„Când am fost să iau RMN-ul, doamna doctor i-a spus că se vede că am trecut printr-o operație, dar tumoarea este la loc. ,Mi-a picat fața, nu mă așteptam. Pe 30 decembrie am fost la un control în Italia, doctorul mi-a spus că osul nu mai poate fi salvat și că sunt nevoiți să îmi pună altul. Tot ei mi-au spus că prima operație nu a fost făcută bine. Ieri, când i-am trimis poza doctorului cu piciorul meu de acum, mi-a zis că s-a agravat foarte rău și că nu se aștepta să-mi crească așa de repede”.

Soluția tinerei paciente este în Italia, acolo unde trebuie să treacă printr-o operație în urma căreia să i se scoată porțiunea de os bolnav și să fie înlocuită. Operația costă 20 de mii de euro, iar Valentina are nevoie de ajutor pentru a strânge această sumă. Valentina este puternică și luptă pentru viață. Are însă nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge boala care o chinuie și îi provoacă mari dureri.

See Also

„Iau calmate când durerea devine insuportabilă.Tumoarea se alimentează din osul meu”, spune cu durere Valentina.

Printr-o postare pe Facebook, mai mulți prieteni, cunoștințe, dar și artiști s-au mobilizat pentru a o ajuta pe Valentina. Artiști de muzică populară cunoscuți vor cânta la un spectacol caritabil în aer liber, iar câțiva tineri vor merge cu o urmă mobilă prin mai multe zone ca să strângă bani. Au fost amplasate urne în magazine și supermarketuri. De asemenea, au fost făcute grupuri și pagini în online pentru Valentina, unde oamenii încearcă să o sprijine (Pentru Gradinaru Valentina și Uniți pentru Valentina).     

DONAȚII SE POT FACE AICI. ORICE SUMĂ CONTEAZĂ: 

  • Cont bancar la BCR în lei: RO13RNCB0134152429780001
  • Cod swift: RNCB RO BU
  • Cont bancar la BCR în euro: RO72RNCB0134152429780006
  • Cod swift: RNCB RO BU

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top