INSPIRA, prima școală din Oltenia aprobată de Cambridge. Ce oferă elevilor?

Ce o mai fi și școala asta Cambridge? Suntem siguri că mulți părinți își pun această întrebare. Ei bine, da INSPIRA este prima școală aprobată oficial de către Cambridge International din Oltenia. Vorbim despre o școală recent înființată în Craiova, unde elevii pot studia ca în Occident, în limba engleză, cu diplome recunoscute oriunde în lume. Mâine are loc o primă întâlnire din seria „INSPIRAtional Talks–un loc de întâlnire și învățare pentru părinți. ÎMPREUNĂ, pentru binele copiilor noștri”.  Claudia Cochină, fondatoarea școlii, dar și invitatele acesteia, trei doamne cu renume și experiență în domeniul învățământului Cambridge International vor răspunde la toate întrebările părinților.

Școala Inspira din Craiova este recunoscută la nivel internațional și e o alternativă independentă și de înaltă calitate la învățământul de stat. Prin încurajarea spiritului antreprenorial și a grijii față de sine, punem fundația unei trăiri conștiente.

Pentru că este este concept nou de învățământ în Craiova echipa INSPIRA organizează, mâine, 25 martie 2023, ora 11:00 o întâlnire unde părinții interesați să își înscrie copiii la această școală, pentru anul academic 2023-2024, pot afla răspunsuri la toate întrebările pe care le au.

Claudia Cochină, fondatoarea școlii, dar și de la invitatele acesteia, trei doamne cu renume și experiență în domeniul învățământului Cambridge International: Steluța Ștefănescu, Cambridge Internațional România, Dana Papadima, director educațional Avenor College, București și Paula Vasiu, Cambridge Primary coordinator Fram School, Sibiu dau întâlnire tutror celor interesați la sediul școlii INSPIRA din strada Împăratul Traian, nr.14, Craiova.

Elevii care deja au început cursurile, în timpul orelor
Copii de la școala din Malu Mare în vizită la INSPIRA. Tot împreună au făcut activități și la Târgul de carte Gaudeamus. Pentru ca echipa INSPIRA crede că o școală trebuie să investească si în comunitatea din care face parte.

Este recunoscută în România? E de încredere? Cum se diferențiază față de sistemul românesc? Ar putea copilul meu să iubească învățarea într-un astfel de sistem educațional? Îi poate limita în vreun fel opțiunile de dezvoltare copilului meu sau, dimpotrivă, i le extinde? Oferă un avantaj în plus familiei noastre în comparație cu școala convențională? Până la urmă, ce este atât de diferit la o astfel de școală? Sunt doar câteava dintre întrebările la care părinții vor primi răspunsurile.

Înscrie-te aici: https://bit.ly/INSPIRAtional_Talks

Inspira este o școală care privește în viitor și pune în prim plan bunăstarea, independența și nevoile personale ale elevilor. Scopul  este acela de a le dezvolta copiilor aptitudini potrivite pentru viață în secolul XXI. Inspira face parte din rețeaua internațională de școli Cambridge, de care aparțin aproximativ un milion de elevi, din peste 160 de țări. Programa Cambridge pune accent pe studiul academic ce dezvoltă aptitudini pentru cariera din viitor. Diploma internațională Cambridge este recunoscută de către angajatori și peste 1.400 de universități din întreaga lume.

Citește și acest articol sau vezi video despre Claudia Cochină, fondatoarea școlii INSPIRA.

Claudia Cochină. Inovație și inspirație în sistemul de educație

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum crești încrederea și stima de sine? Sfatul psihologului

Next Post

Epilepsia. Cum o ținem sub control și cum evităm crizele?

Related Posts
Verified by MonsterInsights