Halloween Party în costume ecologice. Premii, magie și ateliere de creație pentru copii și adulți

Ți-ai pregătit costumul de Halloween? Ești gata de speriat? Hai să ne distrăm la Halloween Party în Centrul Comercial Auchan Craiovița! Sâmbătă, 28 octombrie, între orele 17:00-20:00, ne costumăm și ne distrăm responsabil. Vom avea un decor numai bun de fotografiat, animatori simpatici, dar groaznic de distractivi, momente de magie cu Răzvi Magicianul și ateliere de creație în care colorăm, pictăm și ne jucăm.

Evenimentul se adresează adulților și copiilor energici, dornici de socializare, costumați cât mai haios și ecologic. Mai mult, copilașii pot lua de acasă un borcan pe care să-l transforme în felinar sau orice alt obiect reciclabil pe care să îl decoeze. Atelierele vor fi susținute cu ajutorul Florăriei Rhapsody. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile. De asemenea, se va organiza și o paradă a costumelor ECO, unde vom vorbi despre învățarea celor 3 R (redu, reutilizează, reciclează). Astfel, copiii vor fi ambasadorii sustenbilității. În plus, cu cât elevii vor fi mai ecologic costumați, cu atât vor putea participa la mai multe tombole și vor avea șansa să câștige premii.

Poți câștiga o vacanță cu autorulota!

Toamna aceasta aduce premii senzaționale la tombolă: o vacanță cu autorulota de patru nopți și cazare două nopți la Pensiunea „La Felinare” din Rânca, plus multe alte premii și surpize pe tot parcursul evenimentului. Premiile sunt oferite de Agenția de Turism Start Tour și Smart Camper Craiova. Surprizele dulci vor fi oferite de cofetăria Cake Store. În plus, dacă nu ești suficient de deghizat, animatorii noștri înzestrați te vor picta pe față și vei fi de nerecunoscut.

Sesiuni foto și video la Centrul Comercial Auchan Craiovița

În temeiul interesului legitim de a surprinde în imagini bucuria din cadrul evenimentului, se vor realiza sesiuni foto video în Centrul Comercial Auchan Craiovița. Materialele se vor utiliza în mediul online (Facebook, Website, Instagram, Google Buissnes Location și Youtube). De aceea, este posibil să fi surprins în aceste imagini foto/video, iar prin participare îți vei da acordul nescris. Poți intra pe site-ul www.cca.ro/gdpr pentru a consulta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și pașii de urmat dacă te vei descoperi în imagini și dorești anonimizarea sau ștergerea acestora.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Festivalul Toamnei la Grădinița „Tudor Vladimirescu”. Ce bunătăți au pregătit copiii?

Next Post

De ce facem osteoporoză? Iată care sunt factorii de risc

Related Posts
Verified by MonsterInsights