Clinica NutriLife, premiată la Gala Club Antreprenor

Oameni cu afaceri de succes, premiați la ediția a XII-a a Galei Club Antreprenor, printre care și dr. Marlena Pascu, administratorul și directorul medical al clinicii NutriLife din București. Evenimentul a avut loc joi, 28 septembrie, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București. Mai mulți antreprenori din România și-au prezentat afacerile și au vorbit deschis despre obstacolele și reușitele în drumul spre succes.

Club Antreprenor este o revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială cu povești de succes, idei, inițiative, gânduri și proiecte de viitor. Mircea Figa este fondatorul și proprietarul publicației, aflate la cea de-a XII-a ediție. În cadrul galei au fost prezenți mai mulți antreprenori, consultanți, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale din România.

Seara a fost deschisă de către Cristian Pavel, jurnalist, și a debutat cu un preambul artistic liric al sopranei Angela Stratulat. După acest moment, mai mulți dintre parteneri și antreprenori și-au împărtășit gândurile, parcursul și recunoștința în cadrul evenimentului. 20 de antreprenori cu afaceri de succes din România au fost premiați la gală. Spre finalul evenimentului, invitații s-au bucurat de momente de networking, relaxare și degustare de vinuri.

Cine au fost premianții Galei Club Antreprenor?

Micile afaceri ajung să înflorească cu ajutorul unor oameni dedicați, pasionați și dornici să evolueze, așa încât recunoștința și laudele primite în cadrul Galei Club Antreprenor au venit în urma unui parcurs frumos și deloc ușor al acestora. Premianții serii au fost: Camelia Luciana Taină (Direcția Generală Antreprenoriat și Programe de Finanțare, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului); Veronica Jelaveanu (Veronica Beauty Studio); Roxana Domnica (More Networking); Alexandra Lovin (Re7consulting România); Mirela Ghiță (Vila Azamara Costinești); Andrei Gatea (ATO Protection); Gabriel Iepure (UBA Cluj și UDM Capital); dr. Marlena Pascu (clinica NutriLife); Flaviana Rotaru (ROHEALTH – Clusterul pentru Sănătate și Bioeconomie); Cristina Cornaci (Avestis Internațional); Ioana Croitoru (tbi bank); Georgiana Dumitriu (PYF Real Estate); Luisa Chelaru (Societatea profesională notarială Chelaru și Asociații); Carmen Tonică (Curtea de arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a municipiului București); Andreea Negru (Romgaz); Nicoleta Mioara Olteanu (Art&Craft Design); Sorin Ardelean (Cabinet avocat Sorin Ardelean); Delia Cioc (Garanti BBVA România); Csaba Racz (MiniCRM); Alina Răducan (Sweet Moments); Alexandra Dragne (Mon Paris Restaurant & Lounge).

Dr. Marlena Pascu, administrator și director medical Clinica NutriLife, medic primar de diabet, nutriție și boli metabolice, doctor în științe medicale

Clinica NutriLife – echipă multidisciplinară, aparatură modernă și vieți salvate

Dr. Marlena Pascu, administrator și director medical al clinicii NutriLife din București, se numără printre premianții ediției a XII-a a Galei Club Antreprenor. Clinica NutriLife a primit „Premiul pentru eficiența îngrijirii multidisciplinare a pacienților cu diabet și boli de nutriție”. Diabetul este o boală cu care trebuie să înveți să trăiești, iar pacienții au nevoie de suport permanent. Centrul medical NutriLife este dedicat, în special, îngrijirii interdisciplinare a pacienților cu diabet. Clinica are o abordare occidentală și oferă o gamă largă de programe care ajută pacienții să aibă un stil de viață sănătos, să țină sub control afecțiunea și să aibă o viață cât mai lungă. De asemenea, clinica oferă și servicii medicale de cardiologie și servicii ecografice conexe la cel mai înalt standard de calitate.

„Prevalența diabetului zaharat în România este de 11,6%, ceea ce înseamnă că aproape două milioane de români cu vârste cuprinse între 20-79 de ani suferă de această afecțiune. La nivel global, se știe că pentru fiecare caz cunoscut de diabet zaharat de tip 2 mai există încă un caz nediagnosticat. În plus, bolile inimii sunt principala cauză de mortalitate în România, dar și la nivel mondial”, explică dr. Marlena Pascu, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, doctor în științe medicale, director medical Clinica NutriLife.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Amigdalita. Când este nevoie de intervenție chirurgicală?

Next Post

Schimbările de dispoziție. Cum ne poate ajuta psihiatrul?

Related Posts
Verified by MonsterInsights