Alexandra Preda Șurtea, prezentă la cea mai elegantă petrecere în grădină din lume – Prix de Diane Longines, Paris

Eleganță. Cultura bunului gust. Modă. Arhitectură ulitoare și cei mai buni cai din lume. Prix de Diane Longines. Cursa Chantilly la nord de Paris. Alexandra Preda Șurtea, managerul spitalului privat MaDonna Maria din Craiova a avut bucuria de a fi prezentă zilele trecute la cea mai elegantă petrecere în grădină din lume – Prix de Diane Longines, din Paris.

Oameni de succes din toată lumea s-au bucurat de frumusețea și exclusivitatea locului, dar și de una dintre cele mai frumoase curse de cai. Evenimentul a fost despre strălucire și glamour, ținute elegante, pălării. Craioveanca de succes Alexandra Preda a strălucit într-o ținută Oscar de la Renta. Cursa pariziană a celor mai buni cai din lume a fost un prilej de socializare a înaltei societăți, de schimb de idei și stabilirea unor noi colaborări.

Chantilly Racecourse a oferit un cadru de basm pentru festivalul de curse, cu vedere la Grand Chateau unul dintre cele mai spectaculoase monumente istorice din lume.

„A fost o bucurie și o onoare să particip la un astfel de eveniment, cu adevărat spectaculos. Oamenii pe care i-am întâlnit, energia și istoria locului, povestea evenimentului toate m-au îmbogățit sufletește. Este o experiență revelatoare. Am cunoscut oameni de succes, dar modești, puternici, bine pregătiți de la care am avut ce să învăț. Curs de cai m-a impresionat și a fost un adevărat spectacol”, declară Alexandra Preda, manager spitalul MaDonna Maria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

765 de locuri la admitere la UMF din Craiova

Next Post

Pietrele la fiere. Cum recunoști simptomele?

Related Posts
Verified by MonsterInsights