Alexandra Preda, managerul spitalului MaDonna Maria pe coperta revistei PSYCHIOLOGIES. Performanță și motivație

Dacă muncești cu toată determinarea și cu sufletul, apar și rezultatele. Este una dintre lecțiile cele mai importante, pe care le putem învăța din povestea Alexandrei.

De 14 ani activează în domeniul medical și de 11 ani este manager general al Spitalului Privat Maternitatea MaDonna Maria Craiova: Alexandra Surtea-Preda. Despre povestea Spitalului MaDonna Maria, precum și un amplu interviu despre performanță, jocuri de rol, începuturile în business, dar și multe alte informații inedite, ce nu au mai fost până acum dezvăluite presei, vezi în numărul din octombrie Revista PSYCHOLOGIES.

MaDonna Maria din Craiova este prima maternitate privată deschisă în Oltenia și singurul spital privat de obstetrică-ginecologie, din Sud-Vestul țării clasificat și acreditat de Ministerul Sănătății și Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS). Determinarea, ambiția și profesionalismul Alexandrei Preda au dus la dezvoltarea unui spital care oferă condiții și servicii medicale unice femeilor din Oltenia.

Află toată povestea din Revista PSYCHOLOGIES.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Ce facem dacă avem gastrită

Next Post

Clinica ATI de la Spitalul Filantropia Craiova, dotată cu aparatură ce salvează vieți. Conf.univ.dr. Marius Novac

Related Posts
Verified by MonsterInsights