Evenimente

Transport gratuit pentru medicii din București, prin aplicația FREE NOW

Medicii din București pot beneficia de transport gratuit, pe perioada pandemiei de coronavirus. FREE NOW împreună cu șoferii care folosesc aplicația s-au aliat și au creat o campanie în care vor oferi transport gratuit medicilor, rezidenților și altor cadre medicale din București, de la spital înapoi acasă.
Odată intrat în aplicația FREE NOW, după ce este introdusă adresa de destinație, se va putea selecta opțiunea Eroi, care va consta într-o cursă gratuită de la spital – acasă. Este necesar să fie prezentată șoferului și o legitimație de medic/cadru medical.
„Vă rugăm să notificați medicii și cadrele medicale din București, la care aveți acces, pentru că atât noi cât și șoferii voluntari dorim să putem sprijini eforturile acestora. Este necesar să fie prezentată de fiecare dată legitimația de medic/cadru medical în momentul în care mașina sosește la adresa de preluare”, spun reprezentanții FREE NOW. 
Peste 200 de șoferi s-au înscris să facă parte din campanie, dar este posibil ca timpul de așteptare să varieze de la o comandă la alta.

Articole recente

Gloria Residence: apartamente de vis, calitate unică, prețuri avantajoase

Redactia Media10

Sala Polivalentă din Craiova va fi transformată în spital de campanie, la nevoie

Redactor

Condițiile mizere în care au fost ținuți oamenii în centrul de carantină de la Calafat. Autoritățile au luat măsuri

Redactor

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.