Medicii care le duc pacienților cu diabet tratamentul acasă, în perioada pandemie de coronavirus

Solidaritatea este cea care ne poate ajuta să ieșim învingători din această luptă grea. Un gest de umanitate vine, în această perioadă, de la medicii Prima Clinic, care duc acasă medicamentele pacienților cu diabet, care au peste 65 de ani.

Autor: Ana-Maria Predilă

 

 

Pacienții care suferă de diabet sunt printre cei mai expuși la infecția cu coronavirus. De altfel, datele raportate de autorități arată că multe dintre decesele înregistrate sunt în rândul pacienților cu diabet.

De aceea, medicii Prima Clinic sunt alături de pacienții cu diabet și le oferă sprijin în această perioadă. Dr. Iuliana Petrișor, medic primar endocrinologie și specialist diabet și boli de nutriție merge acasă la pacienții săi, care au peste 65 de ani și nu au voie să iasă din casă, pentru a nu se expune infecției cu COVID-19.

Alături de farmacista Alina Obogeanu, dr. Iuliana Petrișor a ajuns, astăzi, la familia Copăcel, pentru a le da tratamentul ce le ține boala sub control. Pacienții cu diabet nu pot întrerupe tratamentul, iar vârstnicii care trebuie să stea în casă și nu au nici un sprijin din familie au mare nevoie de ajutor.

„Pentru noi, sănătatea pacienților este cel mai important lucru. Toate eforturile noastre s-au concentrate asupra acestui obiectiv. Ne dorim mereu să aibă parte de cele mai bune și moderne investigații și cele mai bune terapii. Acum, în momentele dificile, știm riscurile la care pacienții noștri cu diabet se expun prin simpla deplasare pe stradă. De aceea, pacienții cu diabet ce se află în evidență centrului nostru medical au posibilitatea de a primi rețeta pentru medicația necesară, prin email sau o putem transmite direct în farmacia de unde doriți să vă ridicați medicamentele. Totodată, pentru pacienții peste 65 de ani, diabetici, cu domiciliul în Craiova, ne angajăm să facem toate eforturile pentru a le procura medicația antidiabetică orală și de a o livra acasă la domiciliu, așa cum am făcut și în cazul familiei Copăcel”, a spus dr. Iuliana Petrișor, medic specialist diabet și boli de nutriție, medic primar endocrinologie Prima Clinic.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Condițiile mizere în care au fost ținuți oamenii în centrul de carantină de la Calafat. Autoritățile au luat măsuri

Next Post

Transport gratuit pentru medicii din București, prin aplicația FREE NOW

Related Posts
Verified by MonsterInsights