Evenimente

Coolhunting afFAIRs, târg de design vestimentar în Craiova. Alege cadoul perfect de Crăciun

Coolhunting afFAIRs se transformă timp de două zile într-o galerie de artă. O galerie unică în care poți să testezi exponatele, să încerci, să probezi, să dăruiești și să afli cum au fost făcute chiar de la creatorii lor.
La această ediție puteți cumpăra cadouri originale, create exclusiv de designeri români, talentați și dornici să se exprime liber, cadouri fabricate din pasiune, unicat sau în serii mici.  Faptul că alegeți să cumpărați produse locale aduce recunoștință, sprijin și apreciere în atelierele românești.

Coolhunting afFAIRs este un eveniment de lifestyle și fashion, ce își asumă un rol important pe piața creativă din Craiova, oferind expunere celor mai talentați designeri locali. Cei care aleg să meargă vor găsi energie, oameni frumoși, talentați, produse superbe, creativitate și pasiune, dar și cadourile perfecte pentru noaptea de Crăciun.

Evenimentul se derulează pe parcursul a două zile de weekend 14-15 decembrie, în care cei prezenți vor vota și cel mai creativ designer al ediției.

Cine sunt designerii care pot fi votați?

Sunt cei pe care vizitatorii i-au validat în cele 12 ediții de coolhunting afFAIRs, cumpărându-le și purtându-le creațiile și cei pe care ți-i propunem în premieră, aleși în urma selecției riguroase. Este vorba despre: Musat, Echo 23, Shuaya Design, No by Miss No, Elena Stanciu, Manufactura Roxanei, Mihai & Adrian Anghel, exponanți : Style Affairs Hub & CurlyStagArt – grafic designer.

Articole recente

Gloria Residence: apartamente de vis, calitate unică, prețuri avantajoase

Redactia Media10

Sala Polivalentă din Craiova va fi transformată în spital de campanie, la nevoie

Predila Ana Maria

Transport gratuit pentru medicii din București, prin aplicația FREE NOW

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.