Târg de joburi pentru studenții Facultății de Științe

Ești absolvent sau student și ai nevoie de un job? Ai CV-ul actualizat? Atunci vino joi, 7 noiembrie, în holul central al Universității din Craiova, începând cu ora 12:00, la târgul de joburi destinat studenților de la Științe (Matematică, Fizică, Informatică, Chimie și Geografie). Reprezentanții a peste 20 de firme de top din Oltenia vin să își prezinte ofertele de angajare. 

Autor: CORINA MIHAILOV

Despre aşteptările studenţilor și ale angajatorilor, avantajele studiilor superioare pentru accesarea unor joburi cu multe satisfacţii, dar și trecerea de la studenţie la viaţa profesională se va discuta în cadrul workshop-ului cu tema „Importanța creșterii angajabilității absolvenților cu studii superioare pentru dezvoltarea firmelor și a comunității regiunea S-V Oltenia”, în aceeași zi, în intervalul orar 11:00-11:45, în sala 420.

Târgul face parte din seria de evenimente programate în această toamnă ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711). Prin intermediul acestui proiect sunt subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014- 2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

Sursă foto: guliver getty images

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

„Nu va fi ușor, dar tu poți” – Provocarea care mi-a schimbat viața

Next Post

Părintele, Copilul și Grădinița – seminar și lansare de carte

Related Posts
Verified by MonsterInsights