Părintele, Copilul și Grădinița – seminar și lansare de carte

Intrarea copilului într-o comunitate socială aduce o mulțime de schimbări atât în viața copilului, dar mai ales în cea a părintelui. Grădinița este o nouă relație pe care începi să o construiești de la zero, în care aduci, mai ales, răbdare, timp și deschidere.

Copilul descoperă că nu mai este singur și nici unic, că în jurul lui sunt mai mulți copii la fel de unici, cu preocupări asemănătoare, dar diferiți. Spațiul social este plin de provocări, explorări, frustrări, iar pentru noi, părinții, încep neliniștile și îngrijorările, pentru că ne dorim ca puii noștri să fie în siguranță, iar tot ceea ce se întâmplă în jurul lor să nu le afecteze dezvoltarea armonioasă și sănătatea pe termen scurt sau lung.

Cum fac față acestui proces? Cum îmi ajut copilul? Cum îi va fi copilului meu fără mine? Va plânge? Îl va lua cineva în brațe? Oare va mânca? Va dormi la prânz? Și ce fac dacă mai am un frățior mic acasă? Cum știu că e pregătit? Care e vârsta cea mai potrivită? Cât de des se va îmbolnăvi? Ce fac dacă refuză să mai meargă? Cum știu că fost abuzat fizic sau emoțional? Program scurt sau lung? Să caut o grădiniță de stat sau privată? Cu acomodare blândă? Și dacă nu se va acomoda iar eu nu am soluție să îl țin acasă, ce fac?

Da, la teorie suntem toți buni o să ziceți, totuși cum fac față tuturor provocărilor?

Cum mă ajut pe mine, unde caut sprijin? Și ce se întâmplă după acomodare? Copilul meu e la grădiniță de 6 luni sau 1 an și nu îi este bine!!

Dragi părinți, vă așteptăm impreună cu bebevesel.ro la un seminar oferit de Mira Loghin -autoarea cărții, consilier educațional, coach și trainer in Educație Empatică, dedicat tuturor părinților cu copii între 0 și 6 ani, preocupați dezvoltarea emoțională, fizică și cognitivă a copilului în perioada grădiniței.

Ne dorim ca acest seminar să primiți acele răspunsuri și conștientizări care să vă ajute să consolidați încrederea în că fiecare alegere pe care o faceți împlinește o nevoie importantă pentru voi, dar si pentru copii.

Aducem și proaspăt lansata carte, Grădinița pentru totdeauna, ghidul oricărui părinte care își integrează copilul in mediul. Doar pentru participantii la acest eveniment cartea va avea o reducere fata de prețul de la raft, și bineînțeles veți beneficia de autograful in original al autoarei.

Costuri:

Participarea la Seminarul Copilul, Părintele și Grădinița este gratuită, în limita a 40 de locuri disponibile.

Înscriere și participare:
Pentru a ne împlini nevoile de claritate și predictibilitate în organizarea acestui eveniment, și pentru a ne asigura că avem loc pentru cine își dorește să participe, vă invităm să trimiteți un email de înscriere la gradinitapentrutotdeauna@gmail.com

Veți primi un email de validare a locului, iar cu 3 zile înainte de eveniment vă rugăm să ne reconfirmați participarea la aceeași adresă de email. În cazul în care, din motive personale intenționați să renunțați la participare, vă rugăm să folosiți aceeași adresă de email pentru a ne informa și anula înscrierea. De locul rămas liber sperăm să se poată bucura un participant din lista de așteptare.

Despre autor și speaker

 

 

Mira Loghin este fondatorul și vizionarul Lumea lui MOMO, primul Centrul de Educație Alternativă, deschis in Bucuresti in anul 2011 și care din 2013 își dezvoltă conceptul educațional cu ajutorul Comunicării Non-violente. După o îndelungată experiență în managementul comunicării, cu studii în pedagogie, istorie și comunicare, Mira a decis să își urmeze pasiunea, educația și copiii. Pentru ea totul a început odată cu venirea pe lume a fiului său Zoran care spune că i-a dat curajul să își schimbe viața, dar mai ales felul în care alege să contribuie in mod benefic la viețile oamenilor. Locul ei preferat este printre părinți și copii, la joacă sau la îndrumat familiile să crească. Pentru că și ea aici crește cel mai mult.

Cu o mentalitate de explorator, de peste aproape 10 ani Mira studiază, ascultă, observă, experimentează și crează programe educaționale destinate copiilor și părinților. Și singurul lucru cu care nu se joacă este siguranța emoțională a copiilor. Pentru că atunci când copiii sunt acceptați și iubiți necondiționat, fără dorință de îndreptare, lumea chiar devine un loc mai bun pentru fiecare.

Din 2013, prin întâlnirea transformatoare cu principiile Comunicării Nonviolente create de psihologul Marshal Rosenberg, a descoperit nu doar o cale de dezvoltare personală și relațională, ci un mod de a trăi și a privi viața, o stare de spirit care te ține conectat la ceea ce se petrece în tine și în ceilalți.

În urma cu 4 ani, a ales să dea un nou sens creșterii sale, și a început procesul de formare ca Trainer Certificat în Comunicarea Nonviolentă, cu intenția de a contribui la starea de bine, la armonia din viețile adulților și copiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Târg de joburi pentru studenții Facultății de Științe

Next Post

Peste 20 de firme de top la târgul de joburi de la UCV. Studenții încântați de oferte

Related Posts
Verified by MonsterInsights