„Nu va fi ușor, dar tu poți” – Provocarea care mi-a schimbat viața

„Nu va fi ușor dar tu poți” este fraza pe are am auzit-o în urmă cu un an. Mi se părea din cele pe care le auzi mereu. Ba la școală. Ba acasă. De data această parcă mi-a rămas în urechi. O auzeam mereu. Nu mi-o puteam scoate din minte. Mi-am zis în sinea mea: „Cum pot să îmi dau seama dacă pot sau nu, dacă nu încercând?”. Și am decis să încerc. Să risc. Să îmi dau voie să mă exprim. Să creez.

Să fondez ziarul online Media10 a fost cea mai mare provocare pentru mine. Dar pe măsură ce am pus cărămidă cu cărămidă, filă cu filă, mi-am dat seama că pot. Așa cu mi-am dat seama și că nu e ușor. Dar nu am renunțat. Am ales să cred mai mult în SE POATE decât în NU SE POATE. Am ales să greșesc, dar să învăț, decât să mă feresc cu price preț de a greși. Am învățat și încă învăță. M-am provocat pe mine. Mi-am provocat cititorii. Le-am arătat că rolul presei poate fi și constructiv.

Mi-am demonstrat mie și celor care mi-au aruncat această provocare că se poate face presă și fără scandal și fără evenimente tragice. Se poate face presă educativă, presă informativă. Provocarea mea a fost și încă este să fac din Media10 un ziar un oamenii să găsească înainte de orice informație curată, sigură, atent culeasă. De 1 an si 3 luni Media10 a devenit un ziar citit lunar de zeci de mii de oameni și urmărit pe rețelele de socializare de sute de mii. Oameni care nu caută senzaționalul, ci informația. Provocarea continuă. Și e această dată mi-o dau singură.

Media10 trebuie să crească mare și frumos, să arate mai mult, să facă mai multe. Pentru că SE POATE. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Spitalul MaDonna Maria susține copiii să facă sport. „Trofeul MaDonna Maria”, turneu național de tenis

Next Post

Târg de joburi pentru studenții Facultății de Științe

Related Posts
Verified by MonsterInsights