Susține mișcarea. „Donează” și tu pași la Focus Fitness & Beauty pentru un scop caritabil

Sportul înseamnă sănătate. Suntem pe locul doi la sedentarism în Uniunea Europeană. Inactivitatea fizică este al patrulea factor de risc pentru mortalitatea globală. Centrul Focus Fitness & Beauty Craiova luptă împotriva sedentarismului. Focus Fitness & Beauty este singura sală de fitness din sudul țării, care face parte din competiția internațională „Let’s move for a better world!”. Un concurs prin care Craiova este pusă pe harta lumii. Orice craiovean este așteptat să se alăture campaniei, care are un scop caritabil. 

 

În ce constă concursul

 

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți să „donați” mișcare, gratuit, până pe 29 martie, la Sala Focus Fitness & Beauty Craiova, situată în clădirea Mercur, la etajul cinci.

Luptă împotriva sedentarismului și susțin o cauză caritabilă pentru copiii cu dizabilități

 

Pentru eforturile depuse alergând sunteți răsplătiți de reprezentanții Focus Fitness, cu o mulțime de cadouri. Însă, miza finală a concursului, susținut de firma de aparatură TEHNOGYM , este una caritabilă.

„Pentru efortul colectiv, vom face o donație către Centrul de reabilitare „Vis de copil”, donație care va crește și la care puteți contribui printr-un număr cât mai mare de pași efectuați în zona cardio. Ne pot vizita și cei care nu sunt clienții noștri, dar care vor să „doneze” pași și să ne ajute să facem această donație către copiii care au nevoie de recuperare medicală”, spune Robert Iancu, administrator Focus Fitness & Beauty Craiova. 

Vrem să îi ajutăm pe oameni să descopere beneficiile sportului”

 

La nivel național doar șapte săli de fitness au fost selectate să facă parte din această campanie de promovare a mișcării și de combatere a sedentarismului și obezității. 

„Din țară au fost selectate pentru a se înscrie în această competiție, doar 7 săli de fitness. Sala Focus Fitness & Beauty Craiova este singura sală din sudul țării, care participă la campanie. Luptăm împotriva sedentarismului. Vrem să îi ajutăm pe oameni să descopere beneficiile sportului și să îi învățăm să aibă un stil de viață sănătos. Îi așteptăm pe craioveni, chiar dacă nu sunt clienții noștri, să vină să „doneze” mișcare, pentru că numai împreună putem să aratăm cât de importantă este mișcarea. Oamenii trebuie să știe pașii lor se vor converti într-o serie de aparate de recuperare, iar aceste aparate vor fi donate Centrului de reabilitare „Vis de copil. Cel mai simplu este ca cei care vor să „doneze” mișcare să vină la recepția sălii și să întrebe ce trebuie să facă. Este foarte simplu, explică Andrei Bivolan, antrenor în cadrul Focus Fitness & Beauty.

Andrei Bivolan își dorește să-i încurajeze mai ales pe tineri să facă sport, pentru că din cauza sedentarismului cei mai mulți ajung să aibă grave probleme de sănătate. Din cauza lipsei mișcării, tot mai mulţi tineri se plâng de reumatism. O boală asociată până nu demult cu bunicii noştri, nicidecum cu un om de 30 de ani, așa cum se întâmplă acum. Muşchii se atrofiază mult mai repde dacă nu facem sport, iar din această cauză persoane tot mai tinere sunt expuse unui risc mai mare de fracturi. Creierul are şi el de suferit, pentru că nu primeşte destul oxigen. Astfel, celulele mor mai repede şi problemele cu memoria vor apărea mai devreme. Bineînţeles, inima este cea care suferă cel mai mult. Nu e de mirare că infarctul apare acum la vârste tinere.

 „Sportul înseamnă și frumusețe și sănătate. Îmi doresc să conving oamenii să facă din sport o parte din viața lor. După ce încep să facă mișcare imediat își dau seama cât de importantă este pentru sănătate. De aceea, așteptăm cât mai mulți craioveni să vină să facă mișcare la Focus Fitness”, spune Andrei Bivolan.

Sala Focus Fitness & Beauty este dotată cu aparatură revoluționară TEHNOGYM (lider mondial în producția de echipamente fitness), de ultimă generație, unice în zona Olteniei, dar și aparatură exclusiv Technogym –  lider mondial în producția de echipamente fitness, sponsor al Jocurilor Olimpice.

Datorită aparaturii performante centrul a fost acceptat în competiția „Lets move for a better world!”

Asta pentru că aparatura de ultimă generație permite monitorizarea fiecărui pas donat de cei care aleg să susțină lupta împotriva sedentarismului și cauza umanitară aleasă.

„Aparatura pe care o punem la dispoziția clienților și care ne-a permis și selectarea în această competiție mondială este achiziționată de la celebrul brand TEHNOGYM. Toate aparatele noastre de cardio sunt dotate cu un monitor, care înregistrează pașii, iar datorită acestui lucru am putut să intrăm în această competiție. Ne dorim ca oamenii să înțeleagă cât de important este să facă mișcare și să vină să „doneze” pași, în mod gratuit. La finalul concursului noi o să primim aparatură de recuperare, care o să fie donată centrului unde copiii fac recuperare. Cei care vin la noi să facă mișcare, în cadrul acestei campanii, o să primească cadouri, în funcție de pașii pe care îi donează”, adaugă Robert Iancu, administratorul Focus Fitness.

La Focus Fitness & Beauty Craiova o echipă de antrenori cu rezultate remarcabile la competiții internaționale ajută de doi ani craiovenii să ajungă la silueta mult visată, să aibă un stil de viață sănătos, să își mențină starea de sănătate și frumusețea.

Sergiu Marinescu face sport aici de doi ani. A reușit, cu ajutorul antrenorilor, să dea jos 30 de kilograme și să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o. 

„Sunt foarte mulțumit de serviciile pe care le oferă sala Focus Fitness & Beauty. Aparatura este cea mai bună, performantă. Antrenorii sunt profesioniști și reușesc să te motiveze suficient, astfel încât să ajungi la forma ideală. Eu am avut o greutate foarte mare. Aici am reușit să dau jos 30 de kilograme. Cu ajutorul exercițiilor făcute la sală, a susținerii echipei Focus Fitness și a alimentației sănătoase am reușit. Vin de doi ani la această sală și le recomand și altora să vină pentru că programul sălii este unul foarte flexibil. Cel mai sănătos mod de a încheia o zi de muncă este să vii la sală și să faci mișcare”, spune Sergiu Marinescu, client.

Focus Fitness & Beauty este mai mult decât o sală de fitness. Este un centru, care oferă în același loc servicii de fitness, aerobic, tratamente de înfrumusețare și masaje de relaxare. 

În timp ce faci sport, la Focus Fitness te bucuri și de o terasă panoramică, ce te face să scapi măcar pentru o oră de gândurile care te apasă. De la etajul cinci al clădirii Mercur, prin geamurile mari, poți să te delectezi cu imaginea centrului Craiovei de sus, în timp ce faci o jumătate de oră de bandă.

Focus Fitness & Beauty Craiova pune la dispoziție antrenori de fitness profesioniști și servicii de:

⇔ cardio

⇔ fitness

⇔ aerobic

⇔ beauty

⇔ kickboxing
⇔ rebound
⇔ vision body

La Focus Fitness găsești și clase de: Rebound, Bosu, Pilates, Functional Training, Circuit Training, HIIT, Weight Training, Steel Combat, KickBoxing.

ÎN CADRUL CENTRULUI DE BEAUTY PUTEȚI SĂ VĂ RĂSFĂȚAȚI CU TRATAMENTE DE ÎNFRUMUSEȚARE

  • Tratamente faciale cu oxigen baric pulsat
  • Tratamente faciale clasice
  • Epilare definitivă cu laser
  • Masaje de relaxare
  • Ședințe de bronzat

Vă puteți bucura și de masaj de relaxare, masaj relaxo-terapeutic, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, reflexoterapeutic.

TRATAMENTE DE REMODELARE CORPORALĂ BAZATe PE:

⇔ criolipoliză, cavitație, vacuum, radiofrecvență, electrostimulare, deranaj limfatic, masaj anticelulitic.

Hai și tu să donezi mișcare!

 

AdresaCalea Unirii 14, Craiova 200419

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

#FiiSocksy de Ziua Mondială a Sindromului Down, poartă șosete desperecheate

Next Post

After school modern pentru elevii craioveni. Gratuități pentru copiii instituționalizați

Related Posts
Verified by MonsterInsights