Harmony Wellness Center și Poema Craiova dau start campaniei „Femei fericite” – Fii sănătoasă! Fii frumoasă! – Intră în programul de slăbit și te RăsPlătim

Harmony Wellness Center și Poema Craiova dau start campaniei „Femei fericite” – Fii sănătoasă! Fii frumoasă! O campanie în care femeile sunt ajutate să își recapete frumusețea, sănătatea și încrederea în ele. Dacă îți dorești să scapi de povara kilogramelor în plus, să începi să faci mișcare și să mănânci mai sănătos, dar și să fii răsplătită pentru asta tot ce trebuie să faci este să te alături campaniei și programului de slăbit sănătos.

Multe dintre cele care au kilograme în plus ajung să fie foarte retrase, să își piardă încrederea în forțele proprii și chiar să facă depresie. Ne dorim să vedem în jurul nostru cât mai multe femei fericite!

Intri în program și te RăsPlătim pentru fiecare kilogram slăbit!

Cum cheia oricărie reușite este MOTIVAȚIA, noi suntem gata să îți oferim toate motivele să nu te dai bătută. Primul pas pe care trebui să îl faci este să intri în programul de slăbit oferit la un preț promoțional de Harmony Wellness Center Craiova – primul centru de yoga și nutriție din Craiova. Apoi, te răsplătim pentru fiecare kilogram slăbit.

Contact Harmony Wellness Center Craiova:

Tel: 0775342059

Mail: office@hwcenter.ro

 

O nouă siluetă impune și o nouă garderobă

Partenerul campanie Poema Craiova oferă celor care reușesc să slăbească vouchere de cadou pentru a cumpăra cele mai frumoase haine si accesorii pentru noua siluetă. 

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se încheie pe 10 aprilie

Pentru că ne dorim să avem rezultatele așteptate candidații vor avea un mini interviu pentru acceptarea în program.

 

Programul începe pe 15 aprilie și durează două luni

Participanții pot opta pentru una sau două luni, în funcție de numărul de kilograme pe care vor să le slăbească.

Programul „Slăbește sănătos” din cadrul campanie „Femei frumoase” are o echipă de profesioniști dedicați TIE și cuprinde:

Medic nutriționist;

⇔ Consultație individuală nutriție;

⇔ Program /dietă personalizată;

⇔ Monitorizare săptămânală.

⇔ Acces la cursul „Silueta de la A la Z”: nutriție și psihonutriție (printre temele discutate sunt: gestionarea poftelor , mâncatul emoțional etc)

Antrenor personal

– 4 ședințe Pilates (una /săptămâna)

– 4 ședințe total body workout (una /săptămâna) Masaj

– 4 ședințe masaj remodelare;

 

Prețul pachetului este unul promoțional

 

În plus, pentru că ne dorim să susținem femeile, care își doresc cu adevărat să scape de kilogramele în plus și să învețe să aibă un stil de viață sănătos toată viața, oferim posibilitatea de plată eșalonată.

– prima lună 950 lei;

– prețul pentru a doua lună este 690 lei;

* Pentru plata integrală pe ambele luni se plătește 1. 500 lei.

* Femeile care se înscriu în program în luna martie, luna femeii, beneficiază de 100 de lei reducere.

 

Opțional! Puteți avea acces la psiholog specializat în psihonutriție

Premii:

Ne dorim ca rezultatele să fie cele aștepte de fiecare femeie, dar și de medicul programului. Așadar, după consultația individuală de evaluare, medicul și participantul fac un angajament legat de rezultatul țintit, în funcție de situația individuală a fiecăruia.

Toți participanții care își ating obiectivul primesc un voucher cadou de la sponsorul programului POEMA, astfel : numărul de kilograme date jos X 50 lei – sub formă de voucher de cumpărături în magazinul Poema.

Dr. Mihaela Roșianu este coordonatoarea centrului de nutriție și yoga din Craiova – Harmony Wellness Center Craiova.

Este medic de medicină generală și terapeut nutriționist. Totodată, este formator autorizat și instructor yoga acreditat de Yoga Alliance Internațional SUA.  Mihaela Roșianu a obținut specializare la primul curs de yoga autorizat din România. Ideea de a dezvolta primul centru de sănătate holistică și alternativă din Craiova a pornit din  dorința Mihaelei de a promova în rândul oamenilor toate cunoștințele legate de ceea ce înseamnă o viață sănăoasă și echilibrată. Și a reușit!

„Totul a plecat de la dorința mea de a-mi urma pasiunea legată de partea de sănătate și de a învăța oamenii să își mențină organismul sănătos, astfel încât să nu ajungă în stadiul în care să meargă la medic pentru boli grave. M-am gândit că eu fiind medic la bază și înțelegând cum funcționează organismul pot să îi ajut și pe alții să aibă grijă de ei, să prevină apariția multor afecțiuni”, spune Mihaela Roșianu.

Astăzi trec pragul  Harmony Wellness Center sute oameni care se întorc acasă mai sănătoși, mai împliniți, mai pregătiți ca oricând să o ia de la capăt, să trăiască fericiți!

POEMA, brand românesc, născut în Craiova, se adresează personajului feminin contemporan urban

 

Poema este un brand românesc, născut în Craiova, în anul 2003. Poema este un retail ce ne pune la dispoziție o gama diversă de articole vestimentare realizate și croite la o calitate desăvârșită. Catalogul Poema cuprinde tendințe și colecții noi de rochii, bluze, fuste, pantaloni, jachete, sacouri, încălțăminte și multe altele. POEMA redefinește în fiecare sezon imaginea puternică și actuală a feminității. Clientele noastre sunt femei care se definesc prin eleganță, simplitate și stil. 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

De ce boicotează elevii simulările: „Ministerul ne vrea niște cobai, niște procente dintr-o diagramă”

Next Post

Elev din Dolj, eliminat de la simulare după ce a fost prins cu fițuici

Related Posts
Verified by MonsterInsights