Elev din Dolj, eliminat de la simulare după ce a fost prins cu fițuici

Astăzi elevii claselor a VII-a și a VIII-a au susținut proba scrisă la matematică din cadrul simulării examenului de Evaluare Națională, în anul școlar 2018-2019.

Examenul de simulare s-a desfășurat  în cele 157 unități de învățământ preuniversitar din județul Dolj care școlarizează elevi de clasa a VII-a și a VIII-a, în intervalul orar 9.00-11.00.

La nivelul județului Dolj peste 10000 de elevi au fost înscriși pentru a susține această probă. La clasa a VII-a, procentul de prezență a fost de  87,07%, iar la clasa a VIII-a, de 88,04%.

A fost eliminat un elev din clasa a VII-a de la Școala Profesională Valea Stanciului

Simularea examenelor naționale se realizează în conformitate cu prevederile OMEN nr. 3185/18.02.2019 și a Procedurii MEN nr. 27497/27.02.2019, privind organizarea simulării evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2018-2019.

Conform calendarului, afișarea rezultatelor se va realiza în data 22 martie 2019.

Rezultatele obținute de elevi la simularea evaluarii naționale sunt analizate la nivelul fiecărei unitați de învatamant în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședinte cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Harmony Wellness Center și Poema Craiova dau start campaniei „Femei fericite” – Fii sănătoasă! Fii frumoasă! – Intră în programul de slăbit și te RăsPlătim

Next Post

Ambasada SUA vă invită la o video-conferinţă despre dezinformare, la Biblioteca Județeană Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights