Brandul Benjamin Moore, lansat în Craiova. Vopsea bio, culori, decorative – unice în lume

Creativitate. Inedit. Culori unice în lume. Brandurile Benjamin Moore și Novacolor au ajuns, de ieri, în Bănie. Într-o atmosferă elegantă, a fost deschis primul showroom de vopseluri bio din Craiova. Benjamin Moore este lider pe piața mondială pentru vopseaua lavabilă, pentru culorile deosebite. Orice spațiu poate deveni un loc din care să nu îți mai vină să pleci, dacă este amenajat și decorat cu produsele celor mai importante firme din domeniu.

O dată ajuns în showroom-ul din Craiova poți beneficia de un pachet complet. Pe lângă vopselurile unice în lume, ți de oferă și șansa de a întâlni și colabora cu aplicatori talentați care lucrează creativ și atent.

Studioul Benjamin Moore din Craiova aduce perfecțiune pe piața din Bănie prin calitatea mărfii vândute cât și prin calitatea serviciilor.

De la primul pas făcut în locația de pe str. Știrbei Vodă, nr.7A, îți dai seama că ai ajuns într-un loc al creativității, al artei. 

Aici nu se vând prețuri, ci calitate, unicitate. Găsiți  peste 5.000 de nuanțe de vopsea lavabilă, ecologică.

„Este un loc pentru care ne-am dat silința să arate în așa fel încât oamenii să revină mereu cu plăcere. În timp ce bea o cafea sau un cocktail pot admira zecile de cataloage cu vopseluri, efecte decoratvie interioare, exterioare. Ne dorim să ridicăm standardele. Avem și echipamentele profesionale care ne ajută fantastic în aplicarea vopselurilor și efectelor decorative. Sunt culori unice. Decorativa care imită rugina, de exemplu, nu poate fi găsită în altă parte. Avem și aplicatori talentați care lucrează creativ și atent, în funcție de ceea ce își dorește fiecare client. Oferim material – montaj”, declară Călin, administrator – director general al studioului Benjamin Moore din Craiova.

Benjamin Moore nu vinde lavabillă, vinde culori.

 

 

Vopseaua brandului Benjamin Moore ajută la amenajarea apartamentelor, caselor, spațiilor de birouri, ansamblurilor rezidențiale, blocurilor de locuințe sau clădirilor din patrimoniul național. 


Octavian Stroe – regional manager la Benjamin Moore din 2014 spune că în showroom-ul din Bănie se vând produse de top.

„În 2016, am venit pentru prima dată în Craiova cu acest brand. Am cunocut designeri și arhitecți din zonă, aceasta fiind nișa noastră principlă de promovare. Produsele noastre  pot fi achiziționate doar prin dealerii autorizați și magazinele de profil. Sunt produse de top. Benjamin Moore este lider la nivel mondial pentru vopseaua lavabilă. Benjamin Moore nu vinde lavabillă, vinde culori. Avem peste 35.000 de nuanțe, plus paletarele internaționale. Avem posbilitatea să vopsim orice: lemn, sticlă, faianță veche. Produsele de decorativă la Novacolor vin ca o completare pentru zona de designe. Și în showroom-ul din Craiova sunt diferite efecte care întregesc atmosfera. Aici clienții găsesc culoare, vopsea, dar și o decorativă care imită în proporție de 100% un tapet. Garanția codului de culoare din paletare este în proporție de 90% cu ce o să avem pe perete. Toate materialele din prezentare sunt aplicate, nu avem printuri”, spune Octavian Stroe – regional manager la Benjamin Moore.

Planul de expansiune la nivel de țară a brandului Benjamin Moore a început în 2005. În 2007 s-a aliniat pe aceeași direcție și Novacolor. În 2013 au fost deschise magazinele din Constanța și Bacău. În 2014 s-a lansat magazinul din Brașov.

Vopselele și tencuielile texturate Novacolor se disting prin versatilitate și adaptare la cerințele contemporane în design, astfel încât pot face din orice idee o realitate care să satisfacă simțurile, fie că visezi la îndepărtata Africă sau vibrezi la forța urbană.

De acum, le puteți achiziționa și din Craiova. Vopselele pline, ușor texturabile și tehnicile de aplicare Novacolor asigură finisaje dintre cele mai fidele, fără să se ferească de extreme (de la vopsele clasice pe bază de apă la elemente arhitecturale aplicabile).


Gama finisajelor decorative își are inspirația în natură, găsind modalități de a reda pereților textura unduitoare a dunelor de nisip care capătă reflexii metalice în lumina lunii (Dune), texturi cu efect de mătase (Africa) sau finisaje policrome cu efect de patina metalică (Tuscania Antica) ori de perlă (Tuscania Antica Effetti Perla e Zircone). Texturile cu efect metalic, discret sau pronunțat, pot reda inclusiv metalul corodat și se pot aplica la interior (Swahili, Celestia) și/sau exterior (RustOn, Animamundi). Calitatea Novacolor este asigurată de accesoriile create special pentru această gamă: ceară cu protecție la umiditate, lacuri transparente

„Novacolor a venit pentru că am avut cerere din Craiova. Suntem într-un program de dezvoltare și promovare a brandului. Avem produse în exclusivitate, cu efecte deosebite pentru oamenii care vor să facă din casa lor un loc liniștit, modern, cald. Produsele noastre pot fi folosite pentru casă, birou, în general, pentru creearea unui loc care îți dă o stare de bine. Îmi place Craiova. Am vizitat centrul istoric. Mi-a plăcut cum s-a dezvoltat orașul”, Stefano Formentini, supervizor Novacolor – suport tehnic și comercial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Educație în pași de dans. Prof. Filomela Salahoru, omul care a făcut elevii cu dizabilități să rupă barierele (video)

Next Post

Prof. dr. Suzy Manuela PRAJEA, oltenca aflată în topul celor mai buni profesori din lume

Related Posts
Verified by MonsterInsights