Spitalul MaDonna Maria. 12 ani – 12 motive să alegi diferența

În cei 12 ani de existență, Spitalul MaDonna Maria a redefinit standardele în obstetrică-ginecologie, impunându-se ca lider în sud-vestul țării. Această călătorie de succes, îmbogățită cu profesionalism, inovație și pasiune, subliniază angajamentul echipei de a excela și a se autodepăși. Performanță este rodul muncii neobosite și a pasiunii unei echipe dedicate, care nu încetează să inoveze, să învețe și să se autodepășească. În acest timp, spitalul a oferit pacientelor servicii medicale de înaltă calitate, siguranță și încredere, într-un mediu care se distinge prin atmosfera sa caldă. Cu peste 50 de profesioniști medicali, spitalul asigură confortul optim fiecărei gravide și bebelușului său, dar și femeilor care se adresează spitalului pentru probleme ginecologice. În cei 12 ani de activitate, Spitalul MaDonna Maria a stabilit un reper înalt în domeniul medical, oferind servicii comparabile cu cele din Occident. Iată 12 motive pentru a alege Spitalul MaDonna Maria.

 1. MaDonna Maria este primul și singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din Sud-Vestul României acreditat și clasificat de Ministerul Sănătății. Totodată, în anul 2019 instituția a obținut cel mai înalt grad de încredere, gradul II de la ANMCS. Spitalul se distinge ca fiind singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din Sud-Vestul României, oferind o abordare unică în regiune. Structura de maternitate furnizează servicii medicale specializate și personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei paciente. Această caracteristică face din MaDonna Maria un spital de încredere pentru îngrijirea maternală și ginecologică, oferind o alternativă de calitate superioară în cadrul serviciilor medicale din zonă.

 1. Unitate de Transfuzie Sanguină  proprie și ATI dotat cu toată aparatura necesară. Spitalul MaDonna Maria se remarcă prin existența unor Compartimente de Anestezie și Terapie Intensivă Adulți și Nou-Născut și a unei Unități de Transfuzie Sanguină proprii. Aceasta este o caracteristică rară pentru unitățile medicale private din țara, sporind în mod semnificativ siguranța și capacitatea de îngrijire a pacientelor. Unitatea de Transfuzie Sanguină, autorizată conform normelor Ministerului Sănătății din România, este esențială pentru tratarea sângerărilor severe și complicațiilor care pot apărea în timpul sau după operații, inclusiv în cazul nașterilor. Această facilitare adaugă un nivel suplimentar de siguranță și eficiență în îngrijirea pacientelor. In ramurile chirurgicale , 1 din 4 pacienți pot avea nevoie de administrare de sânge sau produse sanguine iar acest lucru nu se poate face decât in spitalele care au organizata o UNITATE de TRANSFUZIE SANGUINA. Sângele salvează vieți, iar disponibilitatea sau indisponibilitatea lui face diferența dintre viață și moarte.
 2. Procentajul de transfer de la spitalul MaDonna Maria sub 0,03%. Profesionalismul echipei medicale de la MaDonna Maria este consolidat prin perfecționarea continuă a cunoștințelor, cu accent pe cursuri permanente și utilizarea aparaturii de ultimă generație. Investițiile constante în tehnologie de vârf reflectă prioritizarea calității îngrijirii. Un indicator notabil al acestui angajament este rata de transfer extrem de scăzută, sub 0,03%, în cei 12 ani de funcționare, semn al eficienței și autonomiei în îngrijirea medicală. Dotările includ un Compartiment de Neonatologie complet echipat și o Unitate de Transfuzie Sanguină proprie, asigurând un nivel înalt de îngrijire și siguranță pentru pacienți.

 1. Cel mai performant ecograf din lume. Spitalul privat MaDonna Maria din Craiova este dotat cu două ecografe 5D, dintre care unul este considerat cel mai performant ecograf din lume. Această tehnologie avansată este deosebit de utilă medicilor cu supraspecializare în medicină materno-fetală, oferind o monitorizare precisă și sigură a sarcinii pentru femeile din Oltenia. Ecografia 5D se distinge prin acuratețea deosebită a detaliilor, similară cu scanarea și reconstrucția de tip computer tomograf, doar ca este cu totul non-invaziva. Aceasta permite efectuarea unor măsurători fetale detaliate, esențiale în diagnosticarea unor afectiuni precum Sindromul Down și alte anomalii congenitale.
 2. Medici cu supraspecializare în medicina materno-fetală. Echipa medicală de la MaDonna Maria demonstrează un angajament profund în îmbunătățirea continuă și adoptarea celor mai noi tehnici medicale. Patru dintre medicii obstetrică-ginecologie de aici au supraspecializări în medicina materno-fetală, o arie care necesită un nivel înalt de dedicație și expertiză. Această supraspecializare le permite să gestioneze cazuri delicate și complexe în mod eficient, dar si sarcinile cu risc. Importanța acestei supraspecializări este evidentă în sarcinile cu risc crescut, unde toate cele trei morfologii fetale sunt esențiale și trebuie efectuate de medici cu experiență în acest domeniu specific.

 1. Incubatorul care imită 95% uterul mamei, la MaDonna Maria Craiova. Spitalul deține, printre alte incubatoare, primul incubator hibrid lansat la nivel mondial de firma Dräger, incubatorul Babyleo care a revoluționat neonatologia. Vorbim despre un incubator care imită în proporție de 95% uterul mamei. Dräger este lider internaţional în domeniul tehnologiei medicale şi de securitate. Încă din 1889, produsele Dräger protejează, întreţin şi salvează vieți prin aparatura inovatoare adusă pe partea de reanimare, terapie intensiva și nu numai.

 1. Gazul cu inhalosedare adus în Oltenia de spitalul MaDonna Maria. Tot la MaDonna Maria, gravidele din Oltenia au putut să beneficieze pentru prima dată în Oltenia de gazul cu inhalosedare. Această metodă, utilizată la nivel mondial de aproximativ 70 de ani, a fost implementată în spital începând cu anul 2019, odată cu includerea sa în Protocolul Național de Anestezie și Terapie Intensivă al Ministerului Sănătății. MaDonna Maria a devenit astfel prima unitate medicală din sud-vestul țării care a oferit această opțiune pentru nașterile naturale, marcând un pas important în îmbunătățirea condițiilor de naștere și confortul pacientelor.
 2. Amiocenteza și terapia PRP disponibile la spitalul MaDonna Maria. Spitalul MaDonna Maria și-a extins gama de servicii medicale, introducând analize de cariotip prin amniocenteză, CVS și terapia PRP (plasma bogată în plachete) în domeniul ginecologic. Amniocenteza si CVS-ul permit evaluarea genetică detaliată a fătului, în timp ce terapia PRP este recunoscută pentru multiplele sale beneficii în tratamentele ginecologice. Aceste noutăți medicale reprezintă un pas important în oferirea unor servicii medicale de avangardă pentru pacientele MaDonna Maria.

 1. Condiții de internare ca în Occident. Maternitatea MaDonna Maria se distinge prin oferirea unei experiențe unice pacientelor, creând un mediu care seamănă mai mult cu un hotel de lux decât cu un spital tradițional. Saloanele nu numai că nu arată sau nu miros ca într-un spital, dar oferă și o atmosferă confortabilă și relaxantă, asigurând astfel o experiență plăcută și liniștitoare. Această abordare orientată spre confortul și bunăstarea pacientelor reflectă standardele occidentale de îngrijire și ospitalitate, punând accentul pe crearea unei ambianțe care să ajute la diminuarea stresului asociat cu spitalizarea și la promovarea unei recuperări rapide și plăcute.
 2. Zeci de mii de nașteri reușite. În cei 12 ani de existență, Maternitatea MaDonna Maria s-a afirmat pe piața serviciilor medicale prin realizări impresionante. Echipa medicală a adus pe lume zeci de mii de copii, consolidându-și reputația prin nașteri sigure și contribuind la formarea multor familii fericite și împlinite. Această vastă experiență reflectă nu doar expertiza medicală a echipei, ci și angajamentul profund față de furnizarea unei îngrijiri de cea mai înaltă calitate, subliniind rolul esențial al maternității în comunitatea medicală și în viețile pacientelor și familiilor acestora.
 3. Medici cu supraspecializare. Maternitatea MaDonna Maria se mândrește cu o echipă de medici cu supraspecializări, oferind astfel un nivel superior de îngrijire medicală. Acești medici, cu expertiză profundă în medicina materno-fetală, aduc o valoare inestimabilă spitalului, asigurându-se că fiecare pacientă și viitorul ei copil primesc cele mai bune servicii medicale posibile. Concentrarea pe supraspecializare demonstrează angajamentul maternității față de excelență și inovație în domeniul obstetricii și ginecologiei, asigurând un standard înalt de îngrijire pentru toate femeile care aleg MaDonna Maria, fie pentru nastere fie pentru afectiunile ginecologice.
 4. Madonna Maria oferă servicii medicale complete și complexe. Maternitatea MaDonna Maria se distinge prin oferirea unui spectru larg de servicii medicale, acoperind nevoile complexe ale pacientelor cu profesionalism și dedicație. De la consultații de preventie sau de rutina, consultatii prenatale avansate, tehnici moderne de naștere, până la îngrijire postnatală și suport pentru mame, spitalul asigură o abordare holistică și integrată a îngrijirii. Acest angajament față de servicii medicale complete și complexe demonstrează devotamentul echipei MaDonna Maria pentru a oferi fiecărei paciente cea mai bună experiență medicală, cu atenție la toate detaliile necesare pentru sănătatea și bunăstarea ei și a bebelușului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ficatul gras. Care sunt simptomele și ce poți face?

Next Post

Pompa de insulină și monitorizarea glicemiei. Ce trebuie să știi?

Related Posts
Verified by MonsterInsights