Fundația ANYA și TOPGEL au amenajat o grădiniță din Craiova

În data de 26 august 2023, a avut loc amenajarea curții exterioare  a Grădiniței cu Program Normal Prichindel care aparține de Școala Gimnazială Mihai Eminescu – zona Lăpuș. Amenajarea a fost realizată  de către echipa Fundației ANYA, de cadrele auxiliare ale instituției de învățământ  și  de câțiva părinți timp de 9 ore  pe o căldură depășește 350C.  Au fost montat un gard de 90 ml pe care urmează să îl picteze cadrele didactice, 4 pergole  din lemn pentru flori cățărătoare, 4 bănci, 2 coșuri pentru colectarea gunoiului menajer, 3 mese octogonale protejate de 3   pergole cu acoperiș retractabil pentru protejarea preșcolarilor împotriva razelor soarelui atunci când vor desfășura activități educative la măsuțe. Aproximativ 100 de preșcolari se vor bucura an de an de un spațiu amenajat pentru activități educative outdoor.

Sponsorul proiectului este societatea TopGel Romania care a finanțat o amenajare asemănătoare și la Grădinița Floare Albastră din Craiova în  anul 2021.

Așa arata curtea grădiniței înainte de renovare

Topgel Romania este cel mai mare producător român de înghețată și se află în top 3 jucători de pe piața de înghețată din România. Compania deține o unitate de producție în comuna Cârcea, în apropierea orașului Craiova, care include 9 linii de producție de înghețată și 7 linii dedicate produselor de patiserie. Cu o istorie de 26 de ani, TOPGEL are în portofoliu peste 50 de sortimente și arome de înghețată, aproximativ 20.000 de clienți în întreaga țară, 24 de puncte de distribuție și o flotă proprie care acoperă 100% din suprafața țării. Contribuțiile TOPGEL in comunitatea locala din ultimii 10 ani se ridică la o valoare totală de aproximativ 500.000 de euro și au constat în sprijinirea activităților ONG-urilor locale din domeniul educației, sănătății și în dotarea spitalelor prin achiziționarea și echiparea cu aproximativ 50 de echipamente medicale pentru secțiile craiovene de Cardiologie, Chirurgie toracică, Chirurgie și Pediatrie Ortopedică, Chirurgie generală, Medicină Internă, ORL, Ortopedie Traumatologie, Oncopediatrie sau Neonatologie.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Medicamente care atacă ficatul. Cum ne protejăm?

Next Post

Negii. Cum îi tratăm și ce putem face ca să îi prevenim?

Related Posts
Verified by MonsterInsights