PRIORITY MEDICAL. Servicii medicale sigure. Medici dedicați. Aparatură modernă

Siguranță. Încredere. Onestitate. Servicii medicale oferite din suflet, cu profesionalism, dedicare, pasiune pentru medicină și grijă față de oameni. Centrul medical PRIORITY MEDICAL din Craiova oferă pacienților consultații, investigații, diagnostic, tratament la cele mai înalte standarde. Odată ajuns aici, pacientul poate beneficia de o îngrijire completă în specializările: endocrinologie adulți și copii, recuperare medicală, diabet și boli de nutriție, dermatologie și medicină internă. Un mare avantaj, atât pentru pacienți, cât și pentru medici este faptul că PRIORITY MEDICAL are integrat un laborator de analize medicale propriu, cu aparatura performantă, unde lucrează medici cu experiență. Aici, pacienții pot găsi aparatură medicală și soluții de tratament unice în Oltenia.

PRIORITY MEDICAL are în spate o poveste de succes care a început în urmă cu 14 ani, din pasiunea pentru medicină a doctorului Alexandra BuzatuLang, medic specialist endocrinologie și medic primar medicină de laborator. Din dorința de a le oferi pacienților servicii medicale sigure, dar și îndrumare, explicații și susținere, dr. Buzatu-Lang, echipată cu dorința de a face bine și spirit antreprenorial, a creat PRIORITY MEDICAL.

Să lucrezi cu onestitate față de pacient, să pui nevoia lui pe primul loc, să îți faci timp să îi explici toate nelămuririle, să îl determini să devină partener curajos și încrezător în drumul spre vindecare, sunt  doar câteva dintre credințele cu care a pornit la drum dr. Alexandra Buzatu-Lang în 2009, atunci când a lansat pe piață PRIORITY MEDICAL. Inițial, PRIORITY MEDICAL s-a axat pe partea de laborator de analize medicale, unul sută la sută privat, care se ridica la cele mai înalte standarde de profesionalism, bazate pe aparatură de ultima generație.

„Povestea a pornit în urmă cu 14 ani datorită dorinței mele de a le oferi oamenilor șansa la analize de laborator efectuate corect, dar și a spiritului meu de antreprenoriat făcut responsabil și onest. Mi-am dorit ca pacienții să beneficieze, pe lângă analize și rezultate sigure, și de toate explicațiile de care aveau nevoie, pentru a înțelege ce au de făcut, și pentru a le răspunde la toate întrebările. Mie îmi place să spun că eu nu fac industrie, ci fac manufactură. Ca urmare, am început într-un mic spațiu, pe str. Constantin Leca, unde în fiecare seară discutam cu pacienții, le ofeream informații, le făceam chiar o anamneză. Am ajutat oamenii să descopere multe patologii, de care altfel nu ar fi știut la timp și nu le-ar fi tratat, printre care: patologii de tiroidă și patologii hematologice. Așa am descoperit, spre exemplu, peste 1000 de cazuri de beta-talasemii minore, foarte multe patologii autoimune, pentru că imunologia și hormonologia sunt o pasiune pentru mine. De aici a venit apoi foarte ușor dorința de a face o a doua specialitate, endocrinologia, și nu numai endocrinologia de adult, ci și endocrinopediatrie, adică o ramură adresată copiilor. Din nefericire, procentul copiilor cu obezitate și cu probleme endocrinologice a crescut foarte mult în România în ultimul timp, așa ca mi-am dorit sa pot sa ofer un ajutor real acestor copii. În timp, peste 200.000 de pacienți au ales laboratorul nostru. Avem pacienții care se reîntorc la noi, inclusiv din străinătate, an de an, de fiecare dată când au nevoie de analize medicale”, explică dr. Alexandra Buzatu-Lang, medic primar medicină de laborator, medic specialist endocrinologie.

Consultații în contract cu CAS, servicii medicale de calitate

În cei peste 25 de ani de experiență în domeniul medical, dr. Alexandra Buzatu-Lang a înțeles cât de important este ca pacientul să nu fie pus pe drumuri și să poată beneficia în același loc de servicii medicale complete. Pentru că an de an, numărul pacienților care au ales PRIORITY MEDICAL a fost tot mai mare, clinica s-a dezvoltat. Astăzi, aici pacienții pot beneficia de servicii medicale în specializările: endocrinologie adulți și copii (consultație contract cu CAS), diabet și boli de nutriție (consultație contract cu CAS), recuperare medicală, dermatologie (consultație contract cu CAS), medicină internă (consultație contract cu CAS) și laborator de analize medicale.

„Ținând cont de adresabilitate, ne-am dorit un spațiu mai mare și ca urmare am deschis acest nou centru cu spații mult mai generoase (situat pe str. Panduri, nr.33A, cart. Valea Roșie, Craiova) în care ne-am extins serviciile medicale și am investit in aparatură de ultima generație. Ne-am dorit să le oferim pacienților așa numita medicină integrativă, adică o abordare multidisciplinara, colaborativă, care presupune aplicarea celor mai bune practici medicale, pentru fiecare pacient în parte”, explică dr. Alexandra Buzatu-Lang.

Aparatură și soluții terapeutice unice în Oltenia

La PRIORITY MEDICAL pacienții găsesc aparatură și soluții terapeutice unice în Oltenia, așa cum este terapia și aparatul pentru tratarea incontinenței urinare, emKegel și Tecar Intimity, primul concept în sfera recuperării afecțiunilor pelvine din România. Este un proiect conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care oferă rezultate garantate în tratarea acestor afecțiuni.

„Incontinența urinară poate să apară la menopauză sau după nașterea naturală și să dea femeilor un mare disconfort. Aceste evenimente (menopauza, nașterea) pot duce la o serie de modificări fiziologice care afectează calitatea vieții pacientelor. Mai mult, aparatul emKegel se adresează și bărbaților cu prostatită, incontinență urinară și o ușoară incontinență fecală. Totodată, ajută la îmbunătățirea vieții sexuale sau  la tratarea unor infecții urinare recidivate, în cazul tinerilor”, susține dr. Alexandra Buzatu Lang.

Recuperare medicală pentru adulți și copii

Cabinetul de recuperare medicală, fizioterapie și kinetoterapie este dotat cu aparatură de ultimă generație, care ajută la eficiența tratamentelor. Pacienții pot beneficia de terapia TECAR, electrostimulare, terapie laser, magnetoterapie, shockwave, masaj și kinetoterapie. Tratamentele de recuperare medicală se adresează atât adulților, cât și copiilor.

„Putem ajuta pacienții cu terapie de recuperare medicală, pentru tot ce înseamnă afectare musculoscheletală, inclusiv postoperator cu tijă. TECAR este un aparat care poate fi utilizat și în recuperarea necesară pe fracturile cu tijă. Oferim electrostimulare, tot ce înseamnă terapie laser, magnetoterapie, atât la adulți, cât și la copii. Colega noastră lucrează foarte bine și cu micuții pacienți, iar rezultatele sunt foarte bune. Programul de electrostimulare poate fi folosit pentru sindromul picioarelor obosite, iar shockwave-ul pentru „pintenii” la călcâi. Mai mult, aparatele noastre de ultimă generație au și o componentă pentru beauty. TECAR are sonde de beauty, inclusiv pentru întinerire facială, pentru a scăpa de riduri si alte imperfecțiuni ale pielii, grăsimea nedorită și de celulită. Datorită acestui aparat, sportivii nu mai stau în recuperare luni de zile, ci recuperarea este mult mai rapidă și ușoară, iar noi ne bucurăm să îl punem la dispoziția pacienților din Oltenia”, spune dr. Alexandra Buzatu-Lang.

Endocrinologie pediatrică și de adulți. Diagnostic sigur, tratament corect

Dr. Alexandra Buzatu-Lang este unul dintre puținii medici din Oltenia specializați în endocrinologie pediatrică. În cadrul centrului medical PRIORITY oferă și adulților și copiilor consultații, investigații, diagnostic și tratament endocrinologic. Experiența și buna pregătire a dr. Buzatu-Lang este dublată de aparatura de ultimă generație. Pacienții pot beneficia de ecografie tiroidiană, ecografie mamară, dar și de elastografie și de osteodensitometrie.

„Avem ecografe performante Philips și Sonoscape. Ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă. Aproape 80% din hormoni îi lucrăm în laboratorul clinicii noastră și rezultatele se primesc rapid, ceea ce este un avantaj pentru pacienți, care nu mai sunt nevoiți să plece în altă parte și să piardă timp. Într-o singură zi putem să ajutăm pacientul să beneficieze și de consultație și de investigații și de analize și rezultatele lor. Dacă este un pacient care vine de pe lângă Craiova, poate să stea în clinică trei ore, i se fac analizele, se face ecografie și are diagnosticul stabilit, soluții de tratament și toată îndrumarea necesară. Ne dorim să fim cât mai eficienți deoarece prețuim timpul pacienților. Țin foarte mult ca programările să se respecte. Ne luăm o marjă de un sfert de oră, dar nu lăsăm niciodată pacientul să ne aștepte cu orele. Totodată, când am promis că rezultatul la analize este gata la o anumită oră și într-o anumită zi, chiar este gata atunci. Am investit întotdeauna în personal. Toate fetele din clinică au supraspecializări pe medicină de laborator și pe balneofizioterapie. Le-am stimulat să dorească sa învețe cât mai mult, să fie mereu la curent cu totul”, explică dr. Alexandra Buzatu-Lang.

Obezitatea la copii. Când mergem la un consult endocrinologic?

România este pe primele locuri în Europa la obezitate infantilă. Statistici făcute după pandemie arată că aproape 40% dintre copii au probleme de greutate. Recunoașterea problemei la timp este esențială, pentru a evita complicațiile.

„În general, trebuie să discutăm două aspecte. Ținând cont că suntem într-o zonă a Olteniei unde avem un număr destul de ridicat de tiroidite autoimune, la femei în mod special, acest lucru trebuie luat in considerare la doamnele care doresc sa devina mămici. Tiroidita autoimună nu se vindecă pe sarcină și există o componentă genetică, de aceea se poate transmite copilului. Dacă copilul este sănătos, investigația lui se face prepubertar, printr-o ecografie de tiroidă și dozări hormonale. Dacă copilul nu crește cum trebuie sau este supraponderal și/sau obez, în clipa în care observăm că micuțul este hipostatural sau este supraponderal, prea înalt, dă semne de prepuberate precoce, atunci imediat trebuie să ne adresăm medicului endocrinolog”, explică dr. Buzatu-Lang.

Mai mult, dr. Buzatu-Lang observă apariția unui număr tot mai mare de cazuri de hipertiroidism, în special la tineri și la copii, după pandemia COVID-19.

„Dacă cumva micuțul a avut un episod de răceală, poate că a fost diagnosticat cu COVID-19 sau nu, transpiră, este nervos, scade în greutate, spune că îi bate inima în ureche, trebuie să ne gândim ca nu cumva copilul să fi dezvoltat o tiroidită, un hipertiroidism post COVID și este bine să fie investigat. Un alt aspect care trebuie subliniat este lipsa vitaminei D în organismul copilului și adultului. Lipsa vitaminei D duce la apariția tiroiditelor și atunci este extrem de important ca această vitamină D să fie dozată și profilaxia să fie făcută corect, în funcție de deficit. Noi chiar avem o campanie în care la efectuarea contra cost a vitaminei D, oferim gratuit 16 analize uzuale. De-a lungul acestei campanii, am depistat atât la copii cât și la adulți, o lipsă de vitamina D destul de serioasă. S-a dovedit că avitaminoza D poate duce la apariția tiroiditelor și ne trezim că adolescenții sau copiii în perioada prepubertară dezvoltă aceste patologii tiroidiene”, atrage atenția medicul.  

Educație medicală și prevenție, prin concursuri, jocuri și spații colorate, pentru copii

La PRIORITY MEDICAL copiii sunt primiți într-un spațiu colorat, vesel, plin de jucării. Echipa centrului medical pune accent pe educația medicală și prevenție, de la cele mai mici vârste și face ca primele experiențe ale copiilor la medic să fie unele plăcute.

„Avem tot felul de jucării, concursuri, si le oferim copiilor premii pentru a-i face sa asocieze mersul la medic cu o experiența plăcută. Am avut de-a lungul anilor concursuri în care am încercat să susținem mișcarea și am premiat toți copilașii care au venit la noi. Încercăm să îi facem pe ei să fie conștienți de cum pot avea grijă de sănătatea lor. Copiii sunt foarte conștiincioși, dacă le spui să facă ceva, chiar fac și sunt foarte fericiți când vin la noi și îi măsurăm, îi cântărim și îi felicităm pentru că reușesc să dea jos kilograme sau să prevină anumite boli sau complicații prin adoptarea unui stil de viață sănătos”, spune dr. Buzatu-Lang.

Soluții de tratament pentru infertilitatea de cauză hormonală. Aparat automat de spermograme care este unic în Oltenia

Pacientele pot găsi la PRIORITY MEDICAL tot sprijinul de care au nevoie pentru a lupta cu infertilitatea din cauze hormonale. După tratamentele indicate de dr. Buzatu-Lang multe paciente au reușit să rămână însărcinate și să se bucure de copii sănătoși, care o văd pe dr. Buzatu-Lang ca pe o a doua mamă.

„Oferim femeilor tratament și tot suportul de care au nevoie pentru partea de infertilitate de cauză hormonală. Ce este important este că avem un aparat automat de spermograme care este unic în Oltenia, cu ajutorul căruia evaluăm sănătatea și fertilitatea părții masculine, pentru că avem 50% infertilitate de cauză masculină în cupluri. Aparatul este extraordinar, medicii ginecologi și urologi cu care colaborăm sunt foarte încântați pentru că oferă date sigure care ajută la stabilirea tratamentului corect”, declară medicul.

Date de contact:

  • Str. Pandurilor, nr. 33A (cartier Valea Rosie)

  • Mobil 0785.867.450

  • Program: Luni – Vineri: 7.30 – 18.30

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Foliculita. De ce apare și ce trebuie să faci?  

Next Post

Hipertensiunea arterială. De ce apare și cum se tratează?

Related Posts
Verified by MonsterInsights