Chirurgi în congres la UMF Craiova

În perioada 15-17 iunie 2023 se desfășoară a treia Conferință Internațională de Chirurgie HEROES organizată de Asociația Eleno-Română de Chirurgie, Academia Română de Științe Medicale și Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.

Deschiderea oficială va avea loc în Aula Magna, joi, 15 iunie, de la ora 19.00, moment care va fi precedat și succedat de numeroase workshop-uri, masterclass-uri, dezbateri pe teme din chirurgia modernă.

Programul științific implică multiple specialități precum: chirurgie generală; chirurgia plastică și reconstructivă a arsurilor; chirurgia cardiacă, chirurgia vasculară, ENT, chirurgia ginecologică, urologia, neurochirurgia, chirurgia pediatrică, chirurgia toracică, chirurgia traumei, radiologia, gastroenterologia, oncologia, patologia etc.

Societatea Eleno-Română de Chirurgie HEROES aduce împreună chirurgi specializați, greci și români, pentru a coopera în vederea îmbunătățirii calității pregătirii medicale și a modernizării spitalizării pacienților. „Conducerea și eu personal vă invităm să îmbrățișați HEROES și să jucați un rol de lider în efortul nostru, astfel încât Societatea Eleno-Română de Chirurgie să poată continua să avanseze într-un mod continuu și din ce în ce mai reușit” notează pe https://heroesurgery.com/, președintele HEROS, prof. Konstantinos G. Sapalidis, MD, PhD General Surgery.

Puteți deveni HEROS accesând link-ul: https://heroesurgery.com/members/registration/

Noutăți despre Conferința HEROS, puteți urmări aici:

https://heroesurgery.com/events/conferences/2023-heroes-conference-craiova/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Operația de „pietre la fiere”. Când se recomandă și cum se efectuează?

Next Post

Acneea. De ce apare și cum se tratează?

Related Posts
Verified by MonsterInsights