Crosul Copilăriei pentru copiii cu autism de la centrul ANCAAR Craiova

Direcția Județeană de Sport Dolj, ANCAAR Craiova şi Bebevesel.ro organizează în Craiova sâmbătă, 27 mai 2023, începând cu ora 09:30, Crosul Copilăriei.

Aflat la cea de-a șaptea ediţie, Crosul Copilăriei este un eveniment social ce îşi propune susţinerea copiilor cu autism de la centrul ANCAAR Craiova, dar şi promovarea unui mod de viaţă sănătos în rândul copiilor. Crosul Copilăriei se va desfăşura pe în Parcul Tineretului Craiova, zona terenurilor de sport.

Fiecare copil sub 16 ani trebuie să fie însoţit de un părinte sau un tutore

Alergarea va avea loc pe diferite distanţe în funcţie de categoria de vârstă doi – șase ani: 100 m, cinci – șase ani: 100 m, șapte – 10 ani: 400 m, 11 – 14 ani: 600 m, peste 15 ani: 1000 m. Grupele vor fi fete şi băieţi. Înregistrarea pentru toate cursele se va efectua la fața locului la data desfășurării crosului. Fiecare copil sub 16 ani trebuie să fie însoţit de un părinte sau un tutore. Pentru înscriere va trebui să aibă o adeverinţă de la medicul de familie în care să fie menţionat faptul că este apt pentru sport sau se va completa o declaraţie pe propria răspundere pentru participare. Cei peste 16 ani trebuie să se prezinte cu un act de identitate și să semneze declarației de responsabilitate.

„Banii care se vor strânge vor fi redirecţionaţi către copiii cu autism de la central ANCAAR Craiova”

Participarea se face pe baza unei donații, iar banii care se vor strânge vor fi redirecţionaţi către copiii cu autism de la central ANCAAR Craiova pentru a susține activitățile desfășurate zilnic.

Pentru organizarea acestui eveniment ne bucurăm de sprijinul Primăriei Craiova şi Direcţiei Judeţene pentru Sport Dolj, care vor arbitra alergările pentru fiecare categorie de vârstă. Pentru o atmosfera prietenească și jucăușă, alături de noi vor mai fi: Fundația Anya, Kineto Plus, Corabia lui Barbă Deasă, Crucea Roșie Filiala Craiova, Sânziana.

KissFm oferă un sejur la hotelul Bacolux Koralio din Eforie Nord, 4 stele

La fața locului, asistența medicală va fi asigurată de ambulanța ATMA. Premiem copiii clasați pe locurile I, II sau III cu medalii şi diplome de participare. Comitetul Olimpic Român prin Academia Olimpică Română – filiala Dolj oferă medalii și tricouri în limita participării. KissFm oferă, în urma unei tombole, un sejur la hotelul Bacolux Koralio din Eforie Nord, 4 stele. Sejurul constă în patru nopți de cazare, cameră dublă, all inclusiv în lunile iunie sau septembrie, la alegere.

DREPTURI DE AUTOR

Prin înregistrarea în competiție, toți participanții vor autoriza de drept organizatorii, inclusiv partenerii acestora să folosească și să reproducă orice declarație sau imagine cu participanții în alergare sau nu. Organizatorii pot da aceste materiale unei terțe persoane fără acordul expres al participanților, această libertate fiind valabilă pe o perioadă nelimitată de timp atât pe plan național, cât și internațional. Prin ÎNSCRIEREA la această competiție, concurenții acceptă automat prezentul Regulament.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Festival de limbi străine la Școala „Terraveda”. Ce au învățat elevii?

Next Post

Durere de genunchi? Artroza genunchiului – cele mai bune soluții de tratament

Related Posts
Verified by MonsterInsights