Centrul medical Mogoș Med. 20 de ani de experiență. Zeci de mii de pacienți tratați. Medici de elită. Aparatură de ultimă generație

20 de ani pe piața serviciilor medicale din Oltenia. Centrul medical Mogoș Med a stabilit cel mai înalt standard în serviciile medicale private din Oltenia. Mogoș Med, prima clinică privată de chirurgie din Oltenia, oferă pacienților servicii medicale în condiții sigure, oferite de cei mai buni medici din Craiova, la standardele clinicilor de profil din marile orașe ale țării și din Europa. Calitatea serviciilor oferite de echipa Mogoș Med este confirmată de zecile de mii de pacienți care au ales să se trateze aici, în ultimele două decenii. Clinica Mogoș Med înseamnă vieți salvate și șansa de a beneficia de servicii medicale la standarde europene, în Craiova, dar și istoria unei familii de medici profesioniști, care generație de generație s-au dedicat medicinei, vindecării oamenilor.

Mogoș Med nu este „o altă clinică din Craiova”, ci un centru medical privat care a scris istorie în medicina din Bănie, prin inovație, tehnologie, soluții de terapeutice, abordarea occidentală a pacienților. Mogoș Med a stabilit cel mai înalt standard în serviciile medicale private din Oltenia, bazat pe cei mai buni medici, printr-un sistem solid, însufleţit de respect și grija pentru oameni.

Clinica oferă pacienților șansa de a se trata la ei în oraș în cele mai bune condiții oferite de clinici similare din țară sau străinătate. Profilul centrului medical a fost la început, în primul, rând chirurgical. Aici pacienții beneficiază de servicii complete de chirurgie, evaluare și pregătire preoperatorie și recuperare post chirurgicală. Este acoperită întreaga paletă de patologie chirurgicală: chirurgia generală (chirurgie abdominala si a peretelui abdominal, proctologie, chirurgia sânului, chirurgia endocrinologică, chirurgia oncologică) chirurgia ortopedică, chirurgie ORL, chirurgia ginecologică, chirurgia vasculară.

Povestea clinicii a început în urmă cu mai bine de 20 de ani și este legată de cariera profesorului doctor Dan Gabriel Mogoş, un profesor și un medic de elită, apreciat de pacienți, renumit în România și în străinătate pentru rezultatele excepționale. Profesorul Dan Gabriel Mogoş și-a dorit ca prin acest centru medical privat să ofere oltenilor posibilitatea de a accesa soluții medicale la cele mai înalte standarde, aproape de casă.

Bloc operator, terapie intensivă, dotări de înaltă performanță

De-a lungul anilor, prin muncă, seriozitate, dedicare, echipa centrului medical Mogoș Med s-a dezvoltat și a extins gama de servicii medicale, acoperind toate specialitățile chirurgicale și nonchirurgicale.

Centrul Medical dispune de bloc operator, terapie intensivă, sală de pansamente, rezerve cu condiții optime de spitalizare, sterilizare, dar și de  ambulatoriu de specialitate. Totodată, dotările cu aparatură medicală sunt de ultimă generație: linie de laparoscopie și artroscopie Storz, masă de operație Maquet, linie completă de proctologie, radiocauter și electrocauter, sterilizare ultramodernă, aparat de anestezie performant de ultima generație, ecografe pentru toate specialitățile (Doppler, TDI, 4D, elastografie, tehnici avansate), EKG, monitorizări TA, EKG.

Pacienții pot beneficia de intervenții chirurgicale complete în cele mai sigure condiții

Sala de operație este dotată cu aparatură de ultimă generație. Medicii folosesc chirurgia laparoscopică, numită și chirurgie minim invazivă, modalitate de realizare a operațiilor ce a devenit „standardul de aur”. Chirurgia laparoscopică are o serie de avantaje certe față de chirurgia clasică, în primul rând legate de durerile postoperatorii reduse și recuperarea mai rapidă. Mai mult peste 90% dintre pacienți pacientul pleacă acasă în 24 de h de la intervenție, iar riscul de infecții spitalicești este aproape inexistent.

De ce intervenții chirurgicale poți beneficia?

Tipurile de intervenții practicate la MogoșMed sunt: colecistectomie laparoscopică, apendicectomie laparoscopică, cura herniei inghinale și femurale, chirugia glandei mamare, chirurgia fimozei, varicocel, hidrocel, chirurgia hemoroizilor, fistule perianale și fisuri anale, chirurgia atroscopică a genunchiului, chirurgia în sfera ORL (rinoplastie, septoplastie, deviație de sept, amigdalectomie), chirurgia varicelor, chirurgie ginecologică (histerectomie totală sau parțială, fibroame etc), chirurgie urologică, intervenții de mică chirurgie.

Consultații și investigații în regim de policlinică

Pacienții pot beneficia la Mogoș Med și de servicii medicale în regim ambulator unde funcționeaza cabinete cu următoarele specialități: chirurgie generală, ortopedie, ORL, ginecologie, cardiologie, neurologie, medicină internă, gastroenterologie, reumatologie, dermatologie, psihiatrie, endocrinologie, chirurgie pediatrică, ecografie clinică, chirurgie vasculară, terapia durerii, urologie, proctologie, analize medicale, medicina muncii.

Medicii sunt preponderent cadre universitare (profesori, conferențiari, șefi de lucrări, asistenți universitari) cu experiență, rezultate și reputație remarcabile. Echipa medicală Mogoș Med pune accent pe comunicare și empatie, fiind atentă la emoțiile și temerile fiecărui pacient, pregătind fiecare intervenție chirurgicala cu maxim profesionalism.

Centrul medical dispune de contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru următoarele specialități: chirurgie generală (spitalizare de zi și continuă), ortopedie (spitalizare de zi), ORL (spitalizare de zi și continuă), ortopedie (spitalizare de zi și continuă), cardiologie (spitalizare de zi), gastroenterologie (spitalizare de zi).

Detalii: https://www.mogosmed.ro/

Telefon programări: 0251. 530.035/ 0735. 153.202

Adresă: Str.Eugeniu Carada, Nr. 14, Craiova, Dolj

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Spondiloza. De ce apare și cum scapi de dureri?

Next Post

Vertijul. De ce apare și cum se tratează?

Related Posts
Verified by MonsterInsights