Alexandra Preda Șurtea, invitată de onoare a echipei Oscar de la Renta din Paris, la prezentarea colecției de primăvara-vara de la Moiré Gallery Milano

 

Alexandra Preda Șurtea, managerul spitalului privat MaDonna Maria din Craiova a fost invitatul special al echipei renumitului designer Oscar de la Renta din Paris (Tarfaoui Imen, ambasador Oscar de la Renta in Paris, Guillaume Casseau, manager Franta Oscar de la Renta) în cadrul galeriei de artă Moiré Gallery din Milano, unde a avut loc prezentarea colecției capsulă primăvară-vară. Specialiști în modă și pasionați de artă și frumos s-au întâlnit și s-au bucurat de creațiile vestimentare ale celebrului designer Oscar de la Renta, a cărui creație atemporală este expresia dorinței ca fiecare femeie să se simtă cât mai bine. Moiré Gallery Milano este combinația potrivită de artă, modă și design. O galerie de artă, un concept store, o răscruce și un punct de unire, o necesitate pentru clienții și colecționarii pasionați. Craioveanca Alexandra Preda Șurtea a strălucit printre invitați și a arătat că România are femei de afaceri de succes, care dincolo de rezultate financiare au și cultură, bun gust, rafinament.  

Alexandra Preda Șurtea a fost identificată ca fiind tiparul de femeie care inspiră și reprezintă stilul vestimentar propus de Oscar de la Renta: simț pentru detalii, design viu colorat și o calitate de primă clasă. Invitată la acest eveniment de excepție și mare rafinament de către echipa Oscar de la Renta din Paris: Tarfaoui Imen, ambasador Oscar de la Renta în Paris, Guillaume Casseau, manager Franța Oscar de la Renta, craioveanca Alexandra Preda a avut posibilitatea să socializeze, să schimbe idei și opinii cu specialiști celebrii din modă, artă, design, comunicare.

În cadrul galeriei, managera spitalului privat MaDonna Maria a purtat o salopeta albă Oscar de la Renta și a probat rochii viu colorate marca Oscar de la Renta. În cadrul evenimentului au fost prezentate o serie de rochii prototip, echipa renumitului designer lucrând colecții capsulă, care se adresează categoriei de lux.

Alexandra Preda Șurtea, alături de soțul său Paul Șurtea și fondatoarea galeriei din Milano Ouafa Tahoun

„A fost o mare bucurie să primesc această invitație. Când am primit vestea am fost uimită, dar în același timp extrem de onorată. Locul în care este plasată galeria, un palat din anii 1.700, combinația de exuberanță și clasicism a orașului Milano, oamenii pe care i-am întâlnit, cu care am socializat și stabilit legături, toate acestea m-au făcut să mă simt norocoasă, privilegiată și prețuită. La eveniment am socializat cu oameni care nu au cum să nu te inspire, oameni pasionați de ceea ce fac, evoluați, distinși, de la care am luat tot ce este mai bun. Ouafa Tahoun, proprietara galeriei, este o sursă de entuziasm, bun gust și inspirație. Valentina Azzaia, designer și producător de pantofi din piele exotică pentru femei, o vizionară, reprezentanții filialei Oscar de la Renta din Paris un exemplu de modestie și talent valorificat. Toți oamenii cu care am interacționat m-au îmbogățit cultural, sufletește și spiritual și cred ca acesta este marele câștig”, spune Alexandra Preda Șurtea.

Rezultate. Excelență. Antreprenoriat și management de succes. Medicină performantă. Inovație. Premiere. Alexandra Preda Șurtea, managerul spitalului MaDonna Maria din Craiova a reușit să bifeze de-a lungul carierei sale toate aceste ingrediente care astăzi îi aduc recunoaștere la nivel european.

Pe lângă profesionalismul dovedit în ani, muncă asiduă și dedicare, Alexandra a știut mereu cum să își valorifice feminitatea, cum să se dezvolte, să fie o femeie de afaceri apreciată nu numai pentru rezultatele manageriale, ci și pentru felul său de a fi, să inspire alte femei și să le arate că  o femeie poate orice, dacă vrea.

Delicată, cu simt estetic și bun gust, Alexandra Preda Șurtea este una dintre craiovencele  care ne fac mândri prin realizările sale, expunerea europeană și prezentarea frumoasă și constructivă a Craiovei și României în ochii lumii.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Arsurile la stomac. Cum scapi de ele și ce te poate ajuta?

Next Post

Tusea seacă la copii și adulți. Cum scăpăm de ea?

Related Posts
Verified by MonsterInsights