Conferința ParentingNet – „Împreună creștem Bine”, în Craiova

Studiile arată că șansele copilului de a crește bine, de a se dezvolta armonios și de a obține rezultate mai bune cresc pe măsură ce părinții sunt mai implicați în educația sa. Școala Primară ANGHELOS lansează în Craiova Programul de conferințe „ParentingNet” pentru a crea cadrul de dialog între experți din domeniul educației și îngrijirii copilului și comunitatea părinților preocupați de buna creștere și gestionarea provocărilor aferente. 
Specialiști renumiți în educație și psihologie vin, pe 2 martie a.c., la Craiova pentru a susține ideea că „Împreună creștem Bine!”:
OANA MORARU – consultant educațional, owner la Vocea Părinților și fondatoarea școlii private Helikon va oferi răspunsuri și idei practice care decurg din întrebarea:
„Cum cultivăm entuziasmul copiilor pentru învățare?”
OANA CALNEGRU – psiholog și psihoterpeut, expert național în sănătate relațională și coordonatoarea programului Parenting MasterClass, de la Pagina de Psihologie va arata că blândețea este „ingredientul minune” pentru creșterea bună a copiilor și va răspunde lămurit și la dilema celor mai mulți părinți: „Libertate sau Disciplină? Cum ne educăm copiii?”
VASILE TIMIȘ – conferențiar universitar doctor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca va oferi o perspectivă clară privind valoarea educației spirituale pentru o creștere frumoasă a copiilor, într-o lume plină de provocări și tentații. Așadar:
“Experiența religioasă – cale de aprofundare a tainelor credinței și mijloc de imunizare psihologică.”
Vă invităm să vă alăturați unui program de formare și conectare bazat pe:
⇒ argumente științifice;
⇒ exemple revelatoare;
⇒ sfaturi practice.
 Conferința este dedicată părinților care au copii la grădiniță si/sau în clasele pregătitoare – a IV-a, dar și cadrelor didactice din învățământul preșcolar și primar.
📍Locația și Programul evenimentului:
Hotel RAMADA PLAZA CRAIOVA (Sala Constantin Brâncuși)
2 martie 2023:
• 17:30 – 18:00 Înregistrarea participanților. Recepție cafea & ceai;
• 18:00 – 19.30 Deschiderea conferinței. Prezentări;
• 19:30 – 20:30 Sesiune interactivă cu publicul.
Accesul la conferință se face în limita locurilor disponibile, prin înscrierea prealabilă astfel:
➡️pasul 1: achitarea contribuției de participare, în valoare de 100 ron/participant. Se achită în contul RO50CECEB00030RON2063928 deschis la CEC, titular SC ANGHELOS EDUCATION SRL, cod fiscal: 45411316
➡️pasul 2: înscrierea la eveniment accesând următorul link: http://bit.ly/3DTB1rM sau accesând codul QR afișat pe materialele conferinței;
➡️pasul 3: vei primi din partea noastră un e-mail (in cel mult 24 de ore de la trimiterea formularului de înscriere) codul individual de acces.
*Fondurile obținute vor fi utilizate exclusiv pentru organizarea evenimentului, iar 35% din valoarea acestora va fi orientată de organizatori către susținerea educației copiilor din medii vulnerabile.

Contact:
☎️0749 402 144;
📧office@anghelos.ro 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Dependența de telefon la copil. Ce pot face părinții?

Next Post

Clinica de Radioterapie de la SCJU Craiova, una dintre cele mai dotate și moderne din România

Related Posts
Verified by MonsterInsights