UMF Craiova se reinventează, se digitalizează. Vocea studenților se aude în studioul media UMF

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova se adaptează cerințelor actuale ale studenților. Inovează. Oferă noi platforme de educație, culturalizare, suport, cunoaștere și chiar un studio media, unde vocea studenților se face auzită, pentru a inspira și motiva.

UMF Craiova a început noul an universitar cu surprize plăcute pentru studenți. Astăzi, cei aproape 4000 de studenți, dintre care 800 doar în anul I, au revenit în amfiteatrele și laboratoarele UMF Craiova. Aceștia au fost așteptați cu și mai multe oportunități pentru un parcurs educațional de cea mai bună calitate, dar și cu mai multe surprize care îi vor ajuta să se conecteze la resurse extrem de utile în formarea lor.

MESAJUL RECTORULUI UMF CRAIOVA – prof. univ. dr. Dan Gheonea

Dragi studenți, stimați colegi,

Al doilea obiectiv pe care sunt bucuros să vă anunț că l-am îndeplinit este construcția Studioului media UMF Craiova. Suntem bucuroși că am ajuns în acest moment pentru reușita căruia s-au străduit mulți oameni, mulți prieteni, mulți colegi de-ai noștri, motivați exclusiv de entuziasm și pasiune, de dorința de a oferi celor care vor să ne cunoască informații consistente și concrete despre multele lucruri extraordinare care se întâmplă la UMF Craiova. Aș vrea să subliniez că studioul este o creație 100% UMF Craiova, cu resurse 100% UMF Craiova.

Avem dotări tehnice de ultimă generație, ultraperformante, dar avem și o echipă de oameni pasionați, gata să ofere lumii o imagine corectă și concretă despre UMF Craiova.

Și iată și un prim rezultat. Lansăm primul episod al podcastului INFO UMF Craiova, podcast despre viața universitară medicală din Craiova. Am ales acest tip de produs mediatic tocmai pentru că înseamnă eficiență, deschidere, disponibilitate. Adică, exact ce avem nevoie, noi toți. Astfel, oricine și oricând va dori informații concrete și corecte despre ce se întâmplă la UMF Craiova va putea accesa, va putea afla, se va putea informa eficient și corect. De aceea, vă invit să vă abonați la canalul youtube UMF Craiova și să urmăriți ceea ce se întâmplă acolo.

În primul episod, gazda podcast-ului, prof. univ. dr. Xenia Negrea, le are ca invitate pe DIANA DOBRINESCU, absolventă a Colegiului „Carol I” din Craiova și admisă la Facultatea de Medicină, anul acesta, cu prima medie, și pe FLAVIA MIHAELA STOICEA, absolventă a Facultății de Medicină, ca șefă de promoție 2022. Tema este aceea care ne preocupă pe noi, cei din UMF: performanța și depășirea de sine!

 Noul site:

https://new.umfcv.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=PsSZbOxQiSs

https://www.youtube.com/watch?v=j36-ZEGgW-M

https://www.youtube.com/watch?v=2e4Qi1HkbUA

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Ce trebuie să știi când intri la menopauză? Dr. Andreea Sultana, medic endocrinolog

Next Post

Pierderile de memorie. Când trebuie să te îngrijoreze? Dr. Maria Iancu, medic neurolog

Related Posts
Verified by MonsterInsights