Dr. Eugen Georgescu a fost numit director interimar al SCJU Craiova

Spitalul Județean de Urgență din Craiova a rămas fără manager de trei zile. Pe 31 decembrie a expirat mandatul fostului director Laurențiu Ivanovici.

Activitatea spitalului a fost afectată. Nu s-au putut face achiziții și nici plăți, întrucât singurul care avea drept de semnătura era managerul. Prefectul județului Dolj a luat legătura, azi, cu premierul Nicolae Ciucă, l-a informat cu privire la situația de la Spitalul Județean de Urgență Craiova și a trimis o solicitare de prelungire a mandatului fostului director, Laurențiu Ivanovici. Ministrul Sănătății l-a numit interimar pe doctorul Eugen Georgescu, cel care a ocupat funcția de director înainte de împuternicirea lui Ivanovici. Eugen Georgescu a dat în judecată Ministerul, după ce la sfârșitul anului 2019 a fost demis din funcție, în baza unei cereri de demisie, pe care acesta nu ar fi semnat-o.

“Începând cu data prezentului ordin, domnul Georgescu Florin Eugen se numește în funcția de manager interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, județul Dolj, până la revocarea unilaterală din funcție dar nu mai mult de data de 28.02.2022”, se arată în ordinul emis astăzi de Ministerul Sănătăţii.

Total
59
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum ținem diabetul sub control de sărbători și în timpul iernii

Next Post

Gonartroza. Infiltrațiile cu acid hialuronic și alte alternative terapeutice

Related Posts