DR. CIUCĂ. Tratamente stomatologice moderne cu ajutorul celui mai performant laser și sistem de reconstrucție dentară

Sănătatea generală este influențată de sănătatea dinților. Medicul stomatolog trebuie să fie prietenul oricăruia dintre noi. Frica de durerea provocată de afecțiunile dentare dispare o dată ce vizita la medicul stomatolog este una frecventă, de rutină. Cu cât ajungem mai devreme la medic, cu atât avem mai multe șanse să evităm agravarea problemelor dentare. Cabinetul stomatologic DR. CIUCĂ din Craiova oferă pacienților servicii medicale dentare, de implantologie, parodontologie, estetică dentară și facială, la cele mai înalte standarde. Muncitori, serioși, bine pregătiți, atenți cu fiecare pacient, dr. Alexandra și Eduard Ciucă se preocupă permanent să fie la curent cu cele mai noi tratamente și tehnici medicale, dar și cu aparatura performantă, care ajută la creșterea confortului pacientului și siguranța actului medical.

Vizita la medicul stomatolog poate să fie acum una plăcută. Există soluții pentru aproape orice problemă dentară. Fie că vorbim de intervențiile complexe de implant dentar, care asigură înlocuirea completă a dinților, fie că ne referim la tratamentele de parodontologie sau estetică dentară și facială. La cabinet DR. Ciucă puteți beneficia de toate acestea.

„Oferim servicii complete de stomatologie generală, implantologie și parodontologie prin personal calificat, pentru a pune la dispoziția pacienților toate manoperele care se pot efectua într-un cabinet de stomatologie. Cabinetul este dotat cu aparatură de ultimă generație, pentru că ne dorim să fim la curent cu tot ce este nou și pacienții să beneficieze de tratamente eficiente”, spune dr. Alexandra Ciucă, medic stomatolog, specialist în parodontologie.

Tratamente stomatologice cu ajutorul celui mai performant laser dentar Fotona LightWalker

Puteți beneficia de tratamente stomatologice moderne, inovatoare, cu ajutorul celui mai performant sistem laser Fotona LightWalker. Vorbim de singurul laser care prezintă tehnologia avansată prin modul QSP (quantum square pulse) îmbunătățind interacțiunea dintre laser și țesuturile dentare optimizând confortul pacientului, viteza de tratament și rezultatele clinice. Are rezultate extraordinare în tratarea cariilor, tratamentul endodontic și paradontal, implantologie, chirurgie orală, estetică facială, terapia sforăitului.

„Ultima investiție în aparatură este laserul de la Fotona, unic pe piață în a îmbina cele două lungimi de undă, pe care le poate oferi un laser Erbium și Nd:Yag Am investit și într-un scanner digital, astfel încât să anulăm tratamentul și amprenta incomodă pe care o resimte pacientul în momentul în care se ia o amprentă, pentru refacerea unei structuri dentare pierdute și anume acele materiale moi care se se pun în cerul gurii și care deranjează, oferind de cele mai multe ori senzația de vomă pacientului. Astfel, am investit în scannerul endooral, un aparat care scanează digital, iar amprenta se transmite tot digital către laboratorul de tehnică dentară”, explică dr. Alexandra Ciucă, medic stomatolog.  

Tratarea cariilor fără durere

Laserul de la Fotona ajută la tratarea eficientă și fără durere atunci când vine vorba de cariile dentare sau diverse afecțiuni ce țin de chirurgia orală.

„Cu ajutorul aparatului laserului putem să abordăm orice manoperă, pe care o făceam convențional în cabinetul stomatologic, începând tratamentul cariei dentare, prin care se renunță la freza acționată de către turbină, cu acel zgomot de cele mai multe ori supărător pentru pacient, cu ajutorul piesei Erbium de la aparatul laser, fără durere și fără să fie nevoie de anestezie chiar și în apropierea camerei pulpare. De asemenea, îl folosim în toate manoperele pe care le facem în chirurgia orală, în implantologie, estetică facială, oferind beneficii și confort pacienților”, explică dr. Alexandra Ciucă.

Laborator tehnică dentară. CAD-CAM, cea mai nouă tehnologie pentru reconstrucție dentară

Totodată, cabinetul DR. CIUCĂ are laborator propriu de tehnică dentară, dotat cu cel mai performant sistem de reconstrucție dentară CAD-CAM.

„Am dotat laboratorul cu aparatură de ultimă generație CAD-CAM, sistem de frezare la rece, la umed, imprimantă 3D și tot ce se poate achiziționa pentru un laborator astfel încât să putem oferi pacienților noștri lucrări complexe și să îndeplinim toate cerințele estetice și funcționale. Imprimantă 3D ne ajută cu să realizăm lucrările în aceeași zi, pentru diferite alternative chirurgicale care le avem pentru pacienți”, explică dr. Alexandra Ciucă.

VIDEO

Implant dentar, cele mai noi și eficiente tehnici

Un implant dentar este, în cele mai multe cazuri, cea mai bună soluție pentru un dinte lipsă sau pentru înlocuirea unuia care nu mai poate fi salvat. Oferă un aspect natural și se simte exact ca orice alt dinte. În cadrul cabinetului DR. CIUCĂ pacienții beneficiază de cele mai noi tehnici de reconstrucție dentară și implantologie.

„Oferim varianta de înlocuire a dinților lipsă prin lucrări poduite sau implant dentar.  Varianta implantului dentar este cea mai bună alternativă, din punctul acesta de vedere, pentru că dinții naturali rămân integrii. Reconstrucția 3D și tehnologia CAD-CAM ne permite să folosim chirurgia ghidată, o tehnică chirurgicală minim invazivă pentru pacient, care aduce rezultate extraordinare. Diferitele tehnici de augumentare osoasă au permis modificare câmpului protetic suficient de mult încât să putem insera implantul în aproape orice situație, astfel că pacienții nu mai sunt limitați în a apela la această tehnică, de diferitele modificări anatomice ale aparatului dento-maxilar”, explică dr. Eduard Ciucă, medic specialist chirurgie maxilo-facială.

Tratamentul bolii parodontale cu ajutorul laserului

Boala parodontală este una din zece cele mai răspândite boli dentare și este principala cauză a căderii dinților la adulți. Dr. Alexandra Ciucă oferă tratament complet și complex.

„Aproximativ 80% dintre pacienții care se prezintă la medicul stomatolog sunt susceptibili sau diagnosticați cu o formă de boală parodontală în diferite stadii incipiente sau tardive din păcate. Folosim laserul pentru a trata boala parodontală. Metoda laser are multe avantaje față de cea convențională, care durează mai mult și este un pic mai traumatică, solicitându-se inevitabil anestezia local. Cu ajutorul laserului folosim prin sistemul Twin Light debridarea șanțului parodontal, îndepărtarea stratului de cement alterat și apoi formarea cheagului care ajută la vindecarea rapidă și la evitarea suprainfectării pungilor parodontale tratate anterior”, explică medicul stomatolog.

Total
52
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sheriff, medicul de familie albanez care alină sătenii din Lipovu, Dolj

Next Post

Dr. Alin Stoica: „Multe malformații ale copilului pot fi depistate din burta mamei”

Related Posts