MaxxDent – Radiologie Dentară Digitală și-a reluat activitatea. Radiografii numai pe bază de programare

Cabinetele de radiologie dentară MaxxDent  din Craiova și-au reluat activitatea începând cu data de 1 Mai și sunt pregătite să ofere servicii medicale pacienților, în condiții sigure. În perioada aceasta puteți beneficia de radiografii extraorale: ORTOPANTOMOGRAFIE (OPG), TELERADIOGRAFIE, COMPUTER TOMOGRAF, realizate cu ajutorul echipamentelor medicale moderne și performante.  Imaginea radiologică este esențială pentru stabilirea diagnosticului și, implicit, a tratamentelor de urmat pentru rezolvarea problemelor stomatologice. MaxxDent este singurul centru de radiologie dentară deschis în această perioadă în Craiova. 

AUTOR: Ana-Maria Predilă

 

 

Protecția pacienților este grija principală, mai ales în această perioadă, cauzată de pandemia de coronavirus. Ca atare, echipa MaxxDent a reînceput activitatea printr-o amplă acțiune de igienizare.

„Am reînceput activitatea,  precedată de o acțiune de igienizare totală, am revopsit cu vopsea superlavabilă, cu ioni de argint, care are beneficii incontestabile: efect permanent antibacterian, nu are miros, nu conţine substanţe dăunătoare. Deasemenea, am instalat un sistem de ventilatie  performant, pentru evacuarea aerului uzat și introducerea de  aer filtrat, în cabinete!  Totodată, am reînnoit stocurile de materiale pentru igienă și dezinfecție și le-am up-gradat la un nivel superior. Totul, are scopul de a putea preveni și combate orice viruși, bacterii și  microbi”, spun specialiștii MaxxDent.

Centrele de radiologie și imagistică dentară digitală MaxxDent au modificat procedurile de lucru pentru a putea aplica și monitoriza cu mare rigurozitate  toate normele de igienă ce sunt în vigoare pentru această perioadă.

MaxxDent nu a majorat tarifele, chiar dacă prețurile materialelor au crescut considerabil

Specialiștii MaxxDent au implementat și un sistem de „triaj epidemiologic” care se face atât prin telefon, în momentul programării, cât și la vizita propriu-zisă a pacienților în centrele de radiologie dentară. Acest triaj epidemiologic este urmat și de personalul MaxxDent, atât la intrarea, cât și ieșirea din tură.

„Am decis să ne desfășurăm activitatea pe bază de programare telefonică(TEL: 0756131916).  Este o măsură de protecție atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical .Pentru respectarea distanțării sociale, în cabinetele noastre, pacientul nu intra cu însoțitor și niciodată nu este mai  mult de un pacient!”, spun reprezentanții MaxxDent.

Centrele de Imagistică și Radiologie Dentară Digitală MaxxDent dețin aparatură de ultimă generație, pentru toate tipurile de radiografii dentare 2D și 3D si Scanare Intraorală.

Deocamdată este deschis doar Centrul de Radiologie și Imagistica Dentară din Str. Calea Bucuresti, bl 17D-parter(langa KFC),  urmând ca din data de 15 Mai să fie deschis și Centrul de Radiologie din Calea Unirii, nr.89!

Telefon programări:

Total
28
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cel mai performant CENTRU DE RADIOTERAPIE din țară se deschide în Craiova

Next Post

Prof. Bogdan Manea: „Nu poți să reduci numărul posturilor în timpul anului școlar”

Related Posts