Gloria Residence: apartamente de vis, calitate unică, prețuri avantajoase

Dacă te-ai hotărât că este momentul să îți cumperi un apartament, cu siguranță, ai început deja să cauți cu entuziasm tot felul de oferte. Gloria Residence, un complex rezidențial unic în Craiova, vine cu propuneri ce nu pot fi refuzate: apartamente cu două și trei camere, garsoniere, dar și apartamente de tip penthouse, construite din materiale de cea mai bună calitate și amplasate într-o zonă rezidențială liniștită, sigură, cu acces rapid în centrul orașului, chiar vis-a-vis de viitorul MALL Promenada.

Investiția într-o locuință este una pentru întreaga viață, de aceea, nu trebuie făcut nici un rabat de la criteriul CALITATE. Este și principiul după care se ghidează dezvoltatorii Gloria Residence din Craiova. Vorbim de un complex rezidențial unic în Craiova, care se construiește pe strada Severinului, nr. 32B, o zonă ideală, situată aproape de centrul orașului, cu acces extrem de facil la transport în comun. Este o construcție imobil D+P+9 cu parcări la demisol, apartamente cu un design modern, fiind concepute pentru a oferi confort și siguranță.

Având experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale, dezvoltatorii Gloria Residence au gândit unul dintre cele mai interesante și moderne concepte de apartamente.

Te poți bucura de terase spațioase și confort

Apartamentele spațioase sunt construite și compartimentate într-un stil modern: două grupuri sanitare și dressing. În plus, fiecare au terase extrem de spațioase. Ce poate fi mai frumos decât să bei cafeaua sau să iei micul dejun pe o terasă mare, frumos amenajată. Toate apartamentele și garsonierele Gloria Residence sunt prevăzute cu balcoane tip terasă, extrem de spațioase și îmbrăcate în gresie tip Spania. Locuințele se vând la alb.

 Calitatea materialelor folosite de constructor este cea mai bună de pe piață, la ora actuală

Gloria Residence folosește numai zidărie Ytong. De 85 de ani performanța energetică YTONG stă la baza caselor eficiente energetic din întreagă lume. Comunități întregi din Germania contează pe YTONG, pentru construirea caselor eficiente energetic. Zidăria YTONG ajută la reducerea  semnificativă a costurilor de întreținere a locuințelor, prin excelentele capacități de termoizolare și de reglare a nivelului de umiditate interioară. Peste zidăria YTONG constructorul adaugă și izolarea termică. Astfel, locuințele Gloria Residence au o izolare termică excelentă!

Mai mult, termopanele locuințelor sunt cu profil salamander tip gri cu trei straturi de geam, adică, cele mai avansate tehnologii disponibile la momentul actual, în domeniul tâmplăriei PVC. Adâncimea constructivă de 92 mm și ranforsările de dimensiuni generoase, cât și proprietățile de izolare termică și fonică superioare fac din acest tip de termopane să fie topul performanței în domeniu.

Toate apartamentele și garsonierele au încălzire în pardoseală cu țeavă Purmo, unică în industrie

Instalația de încălzire prin pardoseală este complet amplasată sub podea, iar absența oricăror elemente vizibile de încălzire oferă posibilități nelimitate de amenajare a casei. Purmo înseamnă calitate superioară și siguranță deplină. De aceea, componentele sistemului de încălzire prin pardoseală sunt realizate din materii prime de cea mai bună calitate, pentru a nu compromite fiabilitatea instalației. Țeava Purmo este singura conductă din industrie care este supusă unor teste interne pentru permeabilitatea la gaze.

Apartamentele și garsonierele sunt spațioase, luminate și compartimentate, astfel încât fiecare colț să poată fi valorificat.

Spre exemplu:

Un apartament cu două camere tip 1 are o suprafață totală de 73.2 MP
 • Living Room = 21.75 MP
 • Bucătărie = 8.85 MP
 • Dormitor = 15.15 MP
 • Baie Oaspeți = 4.60 MP
 • Baie Matrimonială = 4.15 MP
 • Debara = 3.00 MP
 • Terasa = 13.30 MP

Apartamentul are 2 grupuri sanitare (WC cu bazine încastrate în perete) încălzire în pardoseală, balcon tip terasă, camera dressing.

O garsonieră are o suprafață totală de 50.25 MP
 • Living Room = 17.95 MP
 • Bucătărie = 8.65 MP
 • Baie = 5.35 MP
 • Hol = 5.25
 • Terasa 1 = 3.85 MP
 • Terasa 2 = 9.20 MP

Suntem siguri că v-ați dat seama deja! Principiile după care sunt construite imobilele Gloria Residence sunt calitatea și confortul.

Blocurile au nouă etaje și sunt prevăzute cu lift. Ultimele două etaje sunt de tip penthouse. Peste 100 de MP cu terasă imensă, de unde te poți bucura de răsăritul și apusul soarelui.

Știm că acum vă întrebați care este situația locurilor de parcare. Ei bine, complexul este prevăzut cu locuri de parcare, ce pot fi achiziționate o dată cu locuința.

Puteți afla toate detaliile și vizita șantierul, apelând la numărul de telefon: 0745.304.420

https://gloriaresidencecraiova.ro/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cadre medicale confirmate cu COVID-19, neraportate de autorități încă

Next Post

Sistemul Medical Modular de Intervenție și Tratament Constanța este pregătit pentru pacienți

Related Posts
Verified by MonsterInsights