Sănătate Știri din sănătate

Personalul medical de la SCJU Craiova are recomandare să nu mai lucreze în clinici private, pe perioada pandemiei COVID-19

Personalul medical de la Spitalul Județean de Urgență Craiova are recomandare să nu mai lucreze în unități medicale private, pe perioada pandemiei COVID-19. 

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

 

 

Decizia a fost transmisă de managerul spitalului Teodor Sas și a fost luată în urma solicitărilor făcute de Ministerul Sănătății (MS), din cadrul videoconferințelor. Reprezentanții MS au recomandat ca întregul personal medical, angajat în cadrul SCJU să fie înștiințat să nu mai presteze servicii medicale în altă unitate sanitară decât cea în care este angajat pe perioada pandemiei COVID-19. 

„Nu poți fi sigur, în această perioadă, de felul în care se face triajul în acele cabinete unde lucrează dumnealor. Este o recomandare, momentan, dar poate deveni și o obligație. Nu știm asta, pentru moment. Eu le-am recomandat colegilor mei să lucreze doar în spital, în această perioadă”, a spus Teodor Sas, managerul SCJU Craiova. 

 

Articole recente

Spitalul de Boli Infecțioase Craiova dotat cu un aparat pentru depistarea COVID19

Predila Ana Maria

Medic de la Spitalul din Filiași infectat cu COVID-19

Predila Ana Maria

Medicii care le duc pacienților cu diabet tratamentul acasă, în perioada pandemie de coronavirus

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.