Știri

Bibliografia pentru Bacalaureat disponibilă online

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” implementează proiectul „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă!” pe perioada stării de urgență, cauzată de pandemia de coronavirus. Alături de celelalte activități demarate până în prezent, înregistrări diverse, difuzate pe pagina de Facebook a bibliotecii, expoziții de carte ș.a.m.d., începând de astăzi, 25 martie 2020, liceenii aflați în an terminal dispun de o platformă digitală la care pot apela în vederea pregătirii examenului de Bacalaureat.

Accesând site-ul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” (www.aman.ro), secțiunea dedicată proiectului „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă!” (http://aman.ro/citim-impreuna-ramanem-impreuna-stam-acasa/), liceenii sunt invitați să descopere și să lectureze întreaga bibliografie consacrată domeniului Limba și Literatura Română (http://aman.ro/bibliografie-bacalaureat/). Vor descoperi cele șase categorii de poezie recomandate, precum și textele narative incluse în programa examenului. Printr-un singur click, în cel mai scurt timp și în condiții grafice prietenoase, liceenii și toți cei interesați pot continua studiul de acasă.

Ne dorim ca gestul nostru să fie considerat util, mai ales că ne așteptăm la o largă difuzare a acestui proiect. Am înștiințat Inspectoratul Școlar Dolj cu privire la această inițiativă și ne așteptăm la o diseminarea cât se poate de amplă către toate liceele și colegiile din Craiova și nu numai”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Liceenii și cei interesați de completarea prezentei bibliografii sunt invitați să formuleze propuneri și sugestii de scanare și încărcare pe site, la adresa de e-mail: bib@aman.ro.

Articole recente

Teste de antrenament pentru bac și evaluarea națională publicate de Ministerul Educației

Predila Ana Maria

Profesorii doljeni fac donații pentru Spitalul de Boli Infecțioase Craiova

Predila Ana Maria

Studenții craioveni se implică în ajutorarea persoanelor vulnerabile pentru cumpărături

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.