Evenimente

Spectacol de teatru muzical pentru copii, în Craiova

Bebevesel vă invită la un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, „Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu.

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoara Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Distribuție: Antoaneta Zaharia, Clara Flores, Mihaela Velicu
Muzica Nina Neagu
Costume și decor: Doina Pop
Concept artistic și producție Momolino Teatru și Povești pentru copii

Spectacolul este o creație a Momolino Teatru și Povești pentru copii, si se va juca în PREMIERA în Craiova pe 16 februarie la ora 11.00 la Cercul Militar Craiova, Str. Marin Sorescu nr.2. Are o durata de 60 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 10 ani.

Biletul este valabil pentru o singură persoană. Accesul în sală se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârsta spectatorului.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment susţinut de Spitalul Madonna Maria Craiova

Articole recente

Gloria Residence: apartamente de vis, calitate unică, prețuri avantajoase

Redactia Media10

Sala Polivalentă din Craiova va fi transformată în spital de campanie, la nevoie

Predila Ana Maria

Transport gratuit pentru medicii din București, prin aplicația FREE NOW

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.