O noapte magică petrecută la Before&After School bilingv. Educație, bucurie, răsplată

O seară magică pentru copiii care învață limbi străine și fac meditații la Before&After School bilingv. Colinde. Povești. Miros de portocală. Zâmbete. Este atmosfera de care s-au bucurat elevii o noapte întreagă, alături de profesoara Bianca Marcu. 

Entuziasmați de tot ceea ce fac în orele petrecute la after school copiii și-au dorit să petreacă o noapte alături de profesoara lor, chiar în centrul de meditații, așa că și-au luat saci de dormit și pijamale și s-au bucurat de o noapte magică.

„Ei au venit cu această propunere, iar eu am fost bucuroasă să aud că le place atât de mult la Before&After School bilingv încât își doresc să petreacă o noapte întreaga aici. Ne-am bucurat împreună de momente de neuitat, pe care ni le vom aminti cu drag peste ani”, a spus profesoara Bianca Marcu. 

Și cum Moș Crăciun este atent la tot ceea ce fac copiii cuminți și care învață foarte bine, s-a gândit să se alăture și să vină cu o mulțime de cadouri, la Before&After School bilingv.

Încărcat de fel de fel de jucării, dulciuri și jocuri Moș Crăciun a poposit în centrul de meditații și a lăsat cele mai frumoase daruri, pentru că știe că aici copiii au învățat tot anul cu sârguință limbi străine precum: germana, franceza, engleza, dar au și aprofundat noțiunile învățate la școală la celelalte materii. 

Nu numai profesoara Bianca Marcu le-a pregătit surprize elevilor săi, ci și ei s-au gândit să îi arate prețuirea și mulțumirea pentru faptul că dincolo de a le fi profesoară, le este și prietenă și model. 

Before&After School Bilingv, din Craiova este un centru unde copiii și adulții învață limbi străine precum engleză, germană, franceză, de la profesori pasionați și bine pregătiți, care folosesc metode de predare din cele mai performante sisteme de educație. Before&After School Bilingv este și singurul centru de meditații, care funcționează legal în Craiova.

Iată cum s-au bucurat copiii în noaptea în care au dormit în centrul de meditații: 

Bianca Marcu este sigură pe tot ce știe și face, a dat viață centrului pornind de la câteva scaune făcute de bunicul ei, iar acum se mândrește cu un after-school bine dotat, unde are toate materialele educaționale necesare, dar mai ales cu rezultatele elevilor săi, care se întorc să îi mulțumească sau o recomandă. Programa școlară de la Before&After School Bilingv este un mix între curriculum românesc și cel din Anglia și Germania.

Before&After School Bilingv urează „Sărbători fericite” tuturor și să nu uite să se bucure de magia sărbătorile de iarnă cu aceeași ardoare ca atunci când erau copii. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Halloween. „Trick” și doi frați pătați

Next Post

Echipa de medici craioveni care a adus în România primul aparat care face ecografii cardiace 4D – Centrul Medical Speranța

Related Posts
Verified by MonsterInsights