Halloween. „Trick” și doi frați pătați

E frig. Soarele pare că sângerează. E 31 noiembrie. Casele sunt pline de bomboane în formă de cranii, dovleci, lilieci, viermi. La ferestre se vede câte un dovleac în care pâlpăie o lumânare. E de poveste. Dar nu orice poveste, ci una de groază. Halloween. 

Sărbătorim orice, chiar și ziua morților. E „trick” spune un copil ce tocmai a postat un video de la serbarea pe care a organizat-o alături de colegii din clasă, la școală. E mândru de costumul său. E un mic drăcușor. Culoarea roșie de Tempera îi curge de la buze în jos. Ochii îi are marcați de cercuri negre. Când cască gura i se văd doi dinți lungi, ca doi colți de lup, ce par să muște fără milă. E horror și e fericit. E așa cum a văzut în filmele de groază. Acum trăiește pe pielea lui o secvență din film și adrenalina îl face să fie agitat și să alerge dintr-un colț în altul. Se filmează și e fericit.

La un moment dat fratele său mai mic, costumat la fel, vine în alergare, îl doboară și îl mușcă cu putere de obrazul drept. Începe să plângă. „Ce, nu așa e de Halloween?”, îl întreabă pe fratele ce tocmai îi lăsase un semn adânc pe obraz. Îl doare tare. Plange. Și își dă seama că Halloween nu este atât de frumos. E horror. Iar fratele mai mic se transformă în vampir. Nu e sărbătoare. 

sursa foto: gettyimages.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ventilația non-invazivă, vitală pentru pacienții cu boli respiratorii, cardiace, neuromusculare

Next Post

O noapte magică petrecută la Before&After School bilingv. Educație, bucurie, răsplată

Related Posts
Verified by MonsterInsights