Viața mea în lumea lui T

Laptop. Telefon. Tabletă. Căștile. Aparatul foto. Microfonul. Sigur nu am uitat nimic? Așa începe fiecare dimineață din viața mea. Da, fiecare zi, pentru că indiferent că e marți sau duminică mereu mai am planificată o filmare, un interviu, un reportaj. Creativitatea merge mână în mână cu tehnologia, în activitatea mea zilnică. Mereu, tot ce gândesc trebuie transpus cu ajutorul tehnologiei, astfel încât povestea să ajungă la cât mai mulți oameni.

Fie că scriu un articol, pe care îl public pe site-ul Media10, fie că realizez un reportaj video, totul presupune intervenția tehnologiei.  E adevărat  că totul este mai facil, informația mea ajunge imediat la public, dar parcă îmi e dor de mirosul de ziar, de momentele în care intram pe ușa redacției și de undeva din spate venea un miros puternic de hârtie și plumb.

Puțini sunt cei care mai au astfel de nostalgii sau care doresc să își savureze cafeaua în timp ce răsfoiesc un ziar. Acum totul a fost înlocuit de tehnologie. Răsfoitul înseamnă un simplu click. Ne-am transformat. Și da, admit că și în viața mea tehnologia ușurează orice proces. Nu pot să o condamn!

Atunci când ești jurnalist orice instrument tehnologic, care te ajută să transmiți informația mai ușor, mai rapid, gratis, fără multe piedici este un pas evolutiv. Tehnologia mă apropie, dar mă și depărtează de cititorii. Pe de o parte, contactul cu ei este mai facil, pe de altă parte, nu tot timpul este cel pe care mi-l doresc pentru că rămâne mereu un contact la distanță. Dezvoltarea tehnologiei este însă un atuu pentru orice jurnalist.

Tehnologia mă ajută să evoluez în meseria pe care am ales-o să, să mă adresez unui număr din ce în ce mai mare de oameni, să nu țin cont de granițe, să am public din orice colt al lumii.

Ziua mea începe și se încheie fiind conectată la tehnologie. Înainte de somn urmăresc site-urile preferate, reclamele sau materialele jurnalistice realizate de marile ziare din lume, totul cu ajutorul tehnologiei.

sursa foto: pexels.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Alertă la granița cu Ucraina din cauza difteriei, boală extrem de contagioasă

Next Post

Conducerea SJU Craiova vorbește deschis despre problemele spitalului. „Am preluat datorii de 9 milioane de lei”

Related Posts
Verified by MonsterInsights