Părculețul SJU Craiova amenajat cu bani din donații

O echipă de voluntari lucrează, în această perioadă, la amenajarea parcului, din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCUJ) Craiova. Conducerea spitalului a decis să amenajeze spațiul din spatele unității medicale, astfel încât pacienții să aibă un loc liniștit unde să poată ieși.

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

De câteva zile,  o echipă de voluntari Rotary Probitas Craiova, dar și una de muncitori de la RAADPFL Craiova, lucrează la amenajarea părculețului situat în spatele celei mai mari unități medicale din Oltenia. Primul pas a fost cel de defrișare și încărcare cu pământ, astfel încât terenul să fie nivelat, pentru a putea fi amenajat.  Urmează ca în părculeț să fie puse mai multe bănci. Totodată, vor fi plantați copaci și amenajate ronduri cu flori.

Totul este realizat cu ajutorul donațiilor venite din partea companiei CEZ Craiova și a Rotary Probitas Craiova

Suma donată este de 225 de milioane lei vechi și va fi folosită, în totalitate, pentru amenajarea parcului, dar și pentru începerea amenajării unor noi locuri de parcare, tot în spatele unității sanitare.  

Pentru amenajarea parcării conducerea spitalului a ajutat și cu tasarea unei părți din spațiul alocat, urmând ca totul să fie realizat de Consiliul Judeţean (CJ) Dolj, cu ajutorul unui proiect, care se află în faza de licitații. Tasamentul parcării a fost realizat prin sponsorizare oferită de Direcția regională de drumuri și poduri, care a oferit piatră și utilajele necesare.  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Astmul bronșic la copii și adolescenți. Ghidul GINA 2019 – diagnostic și tratament

Next Post

Conducerea SJU Craiova a desfăcut contractul firmei de pază în urma sesizărilor primite și a nerespectării clauzelor contractuale

Related Posts
Verified by MonsterInsights