Cursuri de engleză aplicată pentru adulți. Professor A’s International Academy

Odată cu noul an universitar centrul de limbi străine Professor A’s International Academy își deschide porțile si pentru adulții craioveni – studenți, angajați, liber profesionişti, antreprenori – care activează ȋn diverse domenii cum ar fi: IT, afaceri, medicină, juridic, justiție. Cine doreşte să învețe limba engleză aplicată pe domeniul pe care îl studiază sau în care lucrează poate fi ajutat eficient la acest centru de limbi străine. Ȋn plus, tuturor li se oferă posibilitatea ca ȋn cadrul acestor cursuri de limba engleză aplicată să ȋşi dezvolte abilitățile de comunicare ȋn general.

Indiferent dacă studiezi engleza pentru prima dată sau dacă dorești să o perfecționezi și să avansezi sau dacă vrei să devii un expert în limba engleză, la centrul Professor A’s International Academy găsești cursurile și metodele de predare potrivite.

Cursurile sunt predate de lect. univ. dr. Ana-Maria Demetrian de la Universitatea din Craiova, un profesor de limba engleză dedicat şi pasionat care a lucrat în sistemul de învățământ englezesc și are o experiență de 15 ani ȋn domeniu.

 „Centrul nostru educațional este locul unde puteți să vă perfecționați abilitățile de comunicare ȋntr-o limbă de circulație internațională și să vă dezvoltați gândirea. Cursurile se fac într-o manieră interactivă, aplicată, relaxantă și prietenoasă. Mediul în care lucrăm a fost special conceput pentru a facilita predarea-învățarea smart conform celor mai înalte standarde,” spune lect. univ. dr. Ana-Maria Demetrian.

Cursurile sunt diferite și concepute în funcție de vârstă și de nivelul participanților. Există clase formate din 6-8 cursanți, dar și grupe de unul, doi, trei sau patru cursanți.

La acest centru se poate studia engleza aplicată pe domenii precum IT, afaceri, medicină, juridic, justiție, etc.

Lect.univ.dr Ana-Maria Demetrian are o experiență vastă ȋn predarea şi evaluarea celor care au nevoie de limba engleză ca să studieze, să lucreze sau pur şi simplu să creeze legături ȋntr-o lume a globalizării. La universitate, ȋn companii, ȋn comisiile naționale şi internaționale de examen, ȋn propriul centru lectorul Ana-Maria Demetrian se implică cu profesionalism şi entuziasm ȋn tot ceea ce face. O putem găsi lucrând ca profesor la clasă, ca trainer pe comunicare ȋn companii naționale şi internaționale, ca voluntar ȋn diverse proiecte de dezvoltare profesională şi personală.

Ne-a vorbit cu respect şi admirație despre toți colaboratorii şi oamenii alături de care a lucrat ȋn diverse proiecte: profesori de limbi străine, colegi din comisii cum ar fi cei lângă care a elaborat întrebările pentru examenul de admitere la Academia de Poliție, persoane fizice şi persoane juridice. Crede ȋn munca serioasă, ȋn munca ȋn echipă, ȋn munca care are scop şi finalitate. Urmează să formeze noi clase de adulți pe care ȋi grupează ȋn funcție de nivel şi interes: serviciu; studii şi domeniul de studiu; examene țintă naționale ca cele de la Academia de poliție sau internaționale ca cele Cambridge, IELTS, etc.

Predarea-ȋnvățarea se desfășoară într-un spațiu atent gândit și dotat cu tot ceea ce este necesar procesului de predare-învățare smart, interactiv, aplicat. Professor A’s International Academy este dotat nu numai cu tehnologie de ȋnalt nivel (tablă interactivă, smart-tv, calculatoare) dar şi cu un mobilier modular care se poate adapta cu uşurință procesului de predare-ȋnvățare.

În cadrul centrului există săli de clasă moderne, spațiu open-space pentru studiu şi prezentări, locuri de relaxare sau meditație.

Professor A’s International Academy din Craiova este centrul ideal de dezvoltare profesională şi personală prin intermediul unei limbi de circulație internațională aşa cum se ȋnțelege din descrierile celor care ȋi trec pragul.

Vizitați pagina de Facebook a centrului – https://www.facebook.com/pg/Professor.A.Academy/reviews/?ref=page_internal –  şi vă veți convinge.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Dentaline, echipa de medici care redă zâmbete

Next Post

Tineri din toată lumea s-au bucurat de prima zi de facultate la UMF Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights