Evenimente

Super experimente știinţifice dedicate copiiilor vin în Centrul Comercial Auchan Craioviţa

Centrul Comercial Auchan Craioviţa a pregătit un program de super experimente științifice dedicate copiiilor şi un atelier de robotică, pe 07 septembrie 2019, în intervalul orar 17:00-20:00.

Copilăria timpurie este o perioadă de dezvoltare importantă în viaţa unui copil, perioadă în care acesta deprinde abilităţi de învăţare şi gândire, dar şi în care îşi dezvoltă inteligenţa emoţională şi socială. Astfel, în data de 07 septembrie, Centrul Comercial Auchan Craioviţa organizează în intervalul orar 17:00-20:00 un eveniment dedicat experimentelor știinţifice explicate pe înţelesul copiiilor şi un atelier de robotică în cadrul căruia copiii vor realiza prototipuri de roboţi cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

„În colaborare cu partenerii noștri Fastrackids Craiova stimulăm creativitatea copiiilor în cadrul modului de știinţă unde aceștia învaţă să facă diferenţa dintre descoperiri şi invenţii. Copiii  vor formula și ipoteze testate prin experimente ştiinţifice distractive cu produse de uz casnic, precum sarea, oţetul, amidonul alimentar sau detergentul de rufe! Atelierele se adresează copiiilor cu vârsta între 4 și 14 ani”, spun organizatorii. 

Evenimentul se va desfășura într-un cadru tematic special amenajat în galeria comercială, unde copiii se pot bucura și de un candy bar creat special pentru ei. La atelier vom încălzi atmosfera cu multe surprize și concursuri cu premii.

 Haideti să descoperim tainele știinţei prin joc !

 Regăsiţi vizualul evenimentului atașat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

 

Articole recente

Gloria Residence: apartamente de vis, calitate unică, prețuri avantajoase

Redactia Media10

Sala Polivalentă din Craiova va fi transformată în spital de campanie, la nevoie

Predila Ana Maria

Transport gratuit pentru medicii din București, prin aplicația FREE NOW

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.