Cartea pentru copii „Beculeţ cel Inventiv& Thomas Edison” a fost lansată, astăzi, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”

Teatrul Naţional „Marin Sorescu” a găzduit, astăzi, lansarea cărţii pentru copii „Beculeţ cel Inventiv& Thomas Edison”, autor Rodica Fota. Cartea se adresează, în special, copiilor dornici de aventuri, curajoşi dar şi curioşi. Ilustraţiile haioase şi de calitate au fost realizate, cu multă pricepere, de către talentata Cristina Drăniceanu.

În carte autoarea abordează tema prieteniei  într-un stil amuzant, reuşind să reliefeze importanţa unei astfel de relaţii trainice. Şi pentru că una dintre marile probleme ale copiilor din ziua de astăzi este alimentaţia nesănătoasă, consumată constant, autoarea a inserat şi câteva întâmplări haioase care îi vor face pe copii să se gândească de două ori înainte de a mânca prea mulţi burgeri sau prea multe bomboane de ciocolată. Nu în ultimul rând, copii se vor familiariza cu cele mai importante componente ale unui bec, înţelegând că tot ce există pe planeta noastră se află într-o strânsă legătură.

Evenimentul, organizat la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, s-a bucurat de participarea talentaţilor artişti de la Corabia lui Barbă – Deasă.

Copiii prezenți au avut posibilitatea să participe la o serie de activităţi interactive şi să se familiarizeze cu personajele cărţii. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Craiova strălucește! Elevul Emanuel Dicu, calificare internațională la Olimpiada Balcanică de Informatică

Next Post

Ce trebuie să măncăm în perioada examenelor – Recomandările nutriționistului

Related Posts
Verified by MonsterInsights