Craiova strălucește! Elevul Emanuel Dicu, calificare internațională la Olimpiada Balcanică de Informatică

Tabara de pregătire și selecție a lotului, restrâns, s-a desfășurat în acest an la Dorohoi, jud.Botoșani

Emanuel Dicu, elev la Colegiul Național „Frații Buzești” s-a calificat, ieri, la Olimpiada Balcanică de Informatică de la Atena, Grecia, ce va avea loc în luna septembrie. Este al patrulea an, în care, excepționalul elev obține o calificare internațională.

Emanuel este unul dintre tinerii geniali ai Craiovei. Până acum, are în palmares patru medalii, două de aur și două de argint. Printre performanțele școlare obținute de el se numără medalia de aur la Olimpiada Pluridisciplinară din Iacuția, Rusia, medalia de argint de la Olimpiada Balcanică pentru juniori și cele de aur și argint de la Concursul Internațional de la Shumen. 

Marius Nicoli, profesorul care ne arată, alături de elevii săi, că munca, pasiunea și studiul nu dau niciodată greș. Ei sunt genalii Craiovei!

Performanețele obținute de Emanuel vin din pasiunea pentru informatică, pe care a început să o studieze din primul an de gimnaziu. Pașii lui către succes internațional sunt îndrumați de profesorul Marius Nicoli, cel care reușește, de fiecare dată, prin modul în care le predă copiilor să ne arate că SE POATE, că România și Craiova pot să ocupe primele locuri în lume.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Phasellus Rhoncus Vitae Tellus Amet Nec Dis

Next Post

Cartea pentru copii „Beculeţ cel Inventiv& Thomas Edison” a fost lansată, astăzi, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”

Related Posts
Verified by MonsterInsights