Culisele vieții de event planner. Tendințe organizare evenimente 2019

Creativitate. Explozie de culoare. Un eveniment reușit este presărat cu ingrediente speciale puse în aplicare de un expert în domeniu. Viața unui event planner este mereu plină de surprize. Un șir de ore de muncă. Dorința de a pune la punct fiecare detaliu. Inna Coară de la CadouriDulciuriFlori ne povestește ne introduce în culisele vieții event planner. Tot Inna ne ajută și cu sfaturi utile pentru a avea evenimente pe care nimeni să nu le uite. Care este trendul în materie de evenimente în 2019?

E agitație. Dar o agitație frumoasă. Echipa CadouriDulciuriFlori se pregătește de un nou eveniment. E plin de flori. Baloane. Ornamente. Fel de fel de produse elegante. Totul pare desprins dintr-o poveste care acum se scrie și la care toată lumea muncește astfel încât finalul să fie unul fericit. Ziua începe devreme. Străzile sunt încă goale când Inna și echipa sa încep să robotească. Anul 2019 este plin de culori vii şi calde, de la galben, oranj și de plante verzi. Așa este și în jurul lor. Culoare. Bună dispoziție. Dar și multă atenție și seriozitate. Se lucrează de zor la realizarea unui decor pentru o nuntă.

„Decorurile sunt realizate din frunze, mușchi, plante cât mai exuberante. Se poartă naturalul. Ornamentele vii. Florile joacă, de fiecare dată, un rol important la orice petrecere, cu atât mai mult când este vorba de o petrecere de nuntă sau de botez”, ne spune Inna.

În timp ce le urmărim muncă aflăm că în materie de flori, în 2019, reginele o să fie tot florile naturale. Albe, roşii, roz, mov sau în nuanţe de galben, într-un curcubeu de culori, aceste flori reprezintă o încântare pentru decorul oricărui eveniment. Totodata, florile sunt combinate într-un mod cât mai creativ cu baloanele. Inna urmărește tot ce apare nou în materie de evenimente.

Pare neobosită. Înainte sau după eveniment energia ei este aceeași. La început se asigură că toate sunt la locul lor, că toți invitații sunt surprinși de modul în care este aranjat locul în care au ajuns.

„Bucuria vine din faptul că vezi oamenii fericiți. Dar pentru asta munca din spate este enormă. Îmi place ca totul să arate impecabil și oamenii văd și apreciază asta”, spune Inna.

Culoarea predominantă a evenimentelor organizate în 2019 este verdele.

Variabilele acestei culori se pot regăsi în toate aranjamentele alături de cele 12 nuanțe ce vor fi în mare vogă în 2019 atent selecționate de către specialiști în domeniu.

„Gri argintiu înca o culoare „vedetă” în decorul nunților și botezurilor din acest an”, ne spun fetele.

Culoare care te duce cu gândul la extravaganță se poate combina perfect pentru tortul de nuntă și pentru decorațiunile festive de la restaurant. Inna ne spune că în 2019 este momentul să renunțăm la banalele vaze pentru flori și să folosim elemente inovative cum ar fi: lumânări, cadrane geometrice, cosuri din lemn impletite,diverse forme de sticle, ghivece cu motive mandala, în combinație cu baloanele, care scot în evidență feeria evenimentului. Locul în care echipa sa lucrează e plin de mici sau mari obiecte decorative. Tot ce se află în jurul lor le inspiră. După ore bune în care le urmărim ne dăm seama că în spatele oricărui mic sau mare aranjament se ascunde munca de zile a unui event planner.

Totul este însă răsplătit în momentul în care mirii, în cazul unei nunți, îmbrățisează fericiți la finalul evenimentului event plannerul și îi mulțumește pentru decorul care a transformat evenimentul într-o lume de poveste.

„Dincolo de culori, tendințe, aranjamente care mai de care, cel mai important este ca event plannerul să lucreze cu suflet, să simtă gusturile și dorințele mirilor, dacă este vorba de o nuntă sau ale părinților, atunci când vorbim de organizarea unui botez. Lucrurile făcute din suflet au o strălucire aparte, iar în toate evenimentele în care eu mă implic las o parte din sufletul meu”, povestește Inna.

Noi plecăm, Inna și echipa sa se îndreaptă către locul unde contribuie la organizarea unei nunți de poveste. Event plannerul creează magie și scrie povești prin ornamente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Elevii pasionați de fotografie sunt așteptați la Salonul Regional de Fotografie pentru Liceenii „Oltenia în imagini”

Next Post

„Hai în pauza de mişcare!”. Susţine oraşul Craiova să găzduiască festivalul Bucurie în Mişcare.

Related Posts
Verified by MonsterInsights