Învață să te iubești! Psihoterapeutul Andreea Croitoru vine la Cadouri. Dulciuri. Flori pentru voi!

Cadouri. Dulciuri. Flori și psihoterapeutul Andreea Croitoru, alături de Media10 dau start unui șir de seminarii, gratuite, pentru toți cei care își doresc să ajungă la cea mai bună variantă a lor. Într-o lume în care alergăm mai mult după a avea și mai puțin după a fi ne-am gândit că este momentul să avem răgaz măcar o dată pe lună pentru noi, să învățăm cum să scoatem tot ce avem mai bun în noi, cu ajutorul specialiștilor.

Într-o locație de poveste: Cadouri. Dulciuri. Flori Craiova, psihoterapeutul Andreea Croitoriu ne învață cum să ne descoperim adevăratele puteri prin iubire de sine.

Vă așteptăm, mâine, 24 ianuarie, pentru o întâlnire de suflet.

Sursa problemelor este convingerea că nu suntem suficient de buni și faptul că nu ne iubim pe noi, suficient de mult. Nu contează cât am pierdut crezând în lucruri greșite, sau nevând încredere în noi, pentru că putem oricând să schimbăm asta.

Momentul de putere este cel PREZENT!

Cadouri. Dulciuri. Flori și psihoterapeutul Andreea Croitoru îți fac un cadou pentru tine și sufletul tău. E momentul să te redescoperi! Să îți recapeți încrederea în forțele proprii! Suntem la început de an și de noi proiecte. E musai să ne pune înainte de toate o întrebare esențială:

„Ce pot face eu PENTRU MINE în acest moment?”

Dacă învățăm să ne iubim pe noi, să ne apreciem la adevărata valoare atunci succesul vine de la sine.

Vă așteptăm, mâine, 24 ianuarie, într-o locație liniștitoare și într-o atmosferă caldă să schimbăm idei, să primim sfaturile talentatei psihoterapeute, care ne dă din energia ei și ne ajută cu sfaturi profesioniste, utile în viața de zi cu zi, în relația cu partenerul, în familie, în relația cu părinții, prietenii, colegii de serviciu sau de școală.

Noi o să fim acolo! Avem Și cafea! Și dulciuri! Și Flori!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Meditațiile cu elevii de la clasă, interzise prin lege

Next Post

Olimpiada de limba franceză, reguli pentru elevi și profesori

Related Posts
Verified by MonsterInsights