Olimpiada de limba franceză, reguli pentru elevi și profesori

Inspectoratul Școlar Județean Dolj a stabilit regulile după care se organizează olimpiada de limba franceză, în județ.

⇔ Pe 16 FEBRUARIE, între orele 9,00-12,00, va avea loc etapa locală a olimpiadei de limba franceză pentru nivelul gimnazial (clasa a VII-a și a VIII-a) și cel liceal, cu regim de predare normal, respectiv cu regim de predare intensiv /bilingv. 

La această etapă participa elevii care au obținut un punctaj minim de 80 de puncte la etapa pe școala a olimpiadei de limba franceză , conform tabelelor deja trimise de unitațile școlare.

 

Lista centrelor de concurs

 

Deplasarea elevilor către centrele locale de concurs se va face cu respectarea reglementărilor în vigoare, aceștia vor fi însoțiți de un cadru didactic care își asumă responsabilitatea supravegherii și
îndrumării corespunzatoare a acestora.

Proba A, scrisă, în cadrul căreia se evaluează competențele privind receptarea textului citit și producerea de mesaje scrise va începe la ora 9,00, în centrele locale de concurs. Accesul elevilor în săli se va face în intervalul orar 8,00 – 8,30 pe baza carnetului de elev vizat sau a cărții de identitate.

Rezultatele inițiale vor fi afișate în data de 16 februarie 2019 la avizierele centrelor locale de concurs și pe site-ul www.scoalamihaiviteazulcraiova.ro

Depunerea cererilor de vizualizare/contestație în urma probei scrise a Olimpiadei de limba franceză – etapa locală va avea loc în data de 18 februarie 2019, în intervalul orar 10,00 – 13,00, la centrele locale de concurs.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 18 februarie 2019.

Calificarea elevilor la etapa județeană Olimpiadei de limba franceză este condiționată de obținerea unui punctaj minim de 80 de puncte la etapa locală, conform art.6, al.(2) din Regulamentul specific privind organizarea și desfășurarea Olimpiadei de limbi romanice nr. 24714/ 2019.

Profesorii evaluatori se vor prezenta în data de 16 februarie 2019 la ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MIHAI VITEAZUL” CRAIOVA, ora 14,30.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Învață să te iubești! Psihoterapeutul Andreea Croitoru vine la Cadouri. Dulciuri. Flori pentru voi!

Next Post

Cursurile se suspendă, vineri, 25 ianuarie, în toate școlile și grădinițele

Related Posts
Verified by MonsterInsights