Cadouri sănătoase pentru pacienți. Nourish BioMarket și dr.Iuliana Petrișor, împreună pentru o viață sănătosă

Nourish BioMarket Craiova și dr. Iulina Petrișor, medic primar endocrinologie, specialist diabet și boli de nutriție susțin dreptul la o viață sănătoasă. În luna cadourilor Nourish BioMarket a oferit cu sprijinul medicului Iuliana Petrișor pachete cu produse bio pacienților care suferă de diabet, dar și alte afecțiuni asociate. 

Produsele bio sunt alternativa sănătoasă pentru fiecare dintre noi, dar mai ales pentru pacienții care suferă de diabet boli de nutriție, cancer, obezitate. De ce este important să ne reîntoarcem la acest tip de produse?

∇ Pentru prima dată în istoria omenirii,‭ ‬bolile cronice cauzate de alimentație,‭ ‬precum afecţiunile cardiace,‭ ‬diabetul şi cancerul,‭ ‬ucid mai multe persoane decât bolile infecţioase,‭ ‬potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Peste 35.000 de doljeni suferă de diabet, conform datelor Direcției de Sănătate Publică Dolj

Dr. Iuliana Petrișor, medic specialist diabet și boli de nutriție, spune că numărul pacienților diagnosticați cu această boală crește alarmant. Îngrijorător este că din cauza alimentație tot mai procesate diabetul și bolile de nutriție sunt depistate frecvent și tineri.

Dr. Iuliana Petrișor a răspuns inițativei Nourish BioMarket pentru că își dorește să încurajeze prin toate modalitățile posibile educția medicală a oamenilor și adoptarea unui stil de viață sănătos.

„Ar trebui să învățăm să mâncăm sănătos încă de la cele mai fragede vârste. Alimentația sănătoasă se învață din familie. Dacă avem diabet trebuie să renunțăm la dulciuri, este o boală a zahărului. Chiar dacă nu avem diabet nu trebuie să facem exces de zahăr, dulciuri, băuturi carbogazoase. Trebuie să avem o alimentație bazată pe fructe și legume de sezon, proaspete. Produsele bio sunt o alternativă sănătosă și m-am bucurat să le putem oferi pacienților acest cadou sănătos”, spune dr. Iulina Petrișor.

Nourish BioMarket comercializează‭ ‬peste‭ ‬2000‭ ‬de‭ ‬produse‭ ‬100%‭ ‬organice‭ ‬și bogate în nutrienți:‭ ‬alimente bio,‭ ‬super alimente si suplimente bio,‭ ‬bio cereale,‭ ‬bio fainuri,‭ ‬paste bio,‭ ‬sosuri‭ ‬și conserve bio,‭ ‬apa pentru copii,‭ ‬cafea bio,‭ ‬detergenti ecologici,‭ ‬cosmetice bio,‭ ‬fructe bio‭ ‬și legume bio,‭ ‬necesare pentru creștere,‭ ‬sănătate‭ ‬și o stare generală bună‭ (‬wellness‭)‬.‭ 

Adina Hadzhieva, administratorul magazinului își dorește ca prin activitatea magazinului de produse bio să creeze o comunitate în care să primeze grija pentru sănătate‭ ‬și starea de bine să fie o normalitate.‭
„Ne dorim să susținem dreptul oamenilor la sănătate. Legumele‏ ‎și fructele bio proaspete care trebuie să constituie baza unei alimentații sănătoase. Prin alternativele sănătoase oferim posibilitatea clienților noștri să nu renunțe la gustarile favorite având o gamă largă de‭ produse sănătoase:‭ ‬chipsuri din cocos,‭ ‬pufuleți din năut,‭ ‬ciocolate vegane‭. Suntem mereu alături de pacienți pregătiți să le oferim produse sănătoase”‬,‭ ‬adaugă administratorul magazinului.‭ 
Pacienții au apreciat cadourile primite
⇒ „Sunt încântată să constat că cineva se gândește la sănătatea noastră. Mulțumesc pentru acest cadou sănătos care o să aducă pe masa de Sărbători și alimente sănătoase”, a spus una dintre paciente. 
„Mulțumim magazinului de produse bio și doamnei doctor pentru acest gest de omenie, pentru că se gândesc la sănătatea noastră. Sunt rare aceste inițative și trebuie apreciate pe măsură”, a spus o altă pacientă care s-a bucurat de cadoul primit. 
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

De la cuvânt la argument – studenții provocați la dezbatere și argumentare

Next Post

Campania „Educație ca afară” – Lucian Popa, tânăr antreprenor cu studii la Cambridge: „Succesul depinde doar de educație”

Related Posts
Verified by MonsterInsights