Alege sănătos! Colaborare pentru sănătatea ta – MEGA REDUCERI

Alege sănătos! Harmony Wellness Center și Nourish BioMarket colaborare pentru sănătatea TA. Sfatul nutriționistului și mâncare sănătoasă. E timpul să te gândești la sănătate pentru că e cea mai importantă dintre toate.

Profită de colaborare și beneficiază de MEGA REDUCERI.

Dacă ești client Nourish BioMarket Craiova – magazin cu produse BIO din Craiova – poți cere și sfatul nutriționistului din cadrul Harmony Wellness Center – singurul centru de nutriție și yoga din oraș. E în avantajul tău! Pentru o preveni apariția bolilor sau pentru a le trata ai nevoie de sfatul specialistului, dar și de mâncare bio, de calitate, fără E-uri. fără coloranți, fără aditivi. 

Toți clienții Nourish primesc la cumpărăturile de minim 50 lei o reducere de 50 de lei la o consultație de nutriție oferită de dr. Mihaela Roșianu. 

Mai mult, la cumpărăturile mai mari de 100 lei – dr. Mihaela Roșianu oferă reducere 50 % ( adică 75 lei ) la consultația de nutriție care în mod normal costă 150 lei.

⇒ Tot ce trebuie să faci este să ajungi în magazinul Nourish Bio Market și cu bonul primit acolo să mergi la Harmony Wellness Center. 

Harmony Wellness Center Craiova este primul centru de nutriție și yoga din Craiova renumit pentru modul în care tratează toți oamenii care îi trec pragul, pentru rezultatele remarcabile pe care le au toți cei care vor să scape de kilogramele în plus.

Mihaela Roșianu – medic coordonator al Centrului de Nutriție și Yoga Harmony Wellness Center.

ADRESA: Harmony Wellness Center Craiova.

Str. Crișului, nr 19 (vis-a-vis de Liceul Petrache Trișcu) Craiova
Telefon: 0775 342 059

Acasă

Nourish BioMarket – magazin cu produse BIO din Craiova – este sursa ta locală de încredere pentru alimente sănătoase, naturale și organice. Suntem o afacere de familie, dedicată furnizării de produse naturale, organice și durabile de cea mai bună calitate, livrate de un personal bine informat și atent la nevoile fiecărui client.

  • https://www.nourish.ro/despre-noi/prezentare-magazin-craiova/

ADRESA:
⇒ Calea Unirii, Nr. 89
⇔Telefon: 0744 53 25 25
Orar de funcționare:

Luni – Vineri: 09:00 – 19:30
Sâmbătă: 09:00 – 19:00
Duminică: 09:00 – 14:00

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Burse pentru studenți în universitățile din Germania – Aplică până la 1 decembrie

Next Post

Campioana Ana Maria Popescu (Brânză): Dintr-un eşec ai mai multe de învăţat decât dintr-un succes

Related Posts
Verified by MonsterInsights