Mărturiile celor care practică yoga în singurul centru din Craiova – Harmony Wellness Center: „Mi-a schimbat viața”

Recunoscută pentru puterea de a reduce nivelul de stres și de a încuraja relaxarea yoga schimbă vieți. Nu o spunem noi. Ci ei – cei care practică Yoga în cadrul Harmony Wellness Center Craiova – singurul centru de yoga și nutriție din Craiova. 

  • Antonina practic yoga de aproape trei ani și nu ar renunța niciodată.

M-a ajutat foarte mult pentru tratarea problemelor pe care le aveam la coloana vertebrală. Înainte avem dureri insuportabile. A fost aproape ca un miracol pentru că durerile au dispărut. Înainte să vin la yoga aveam dureri atât de mari încât nu mă puteam ridica din pat. Am învățat la Harmony Wellness Center ce înseamnă yoga, am învățat diferite exerciți pe care le-am repetat și acasă. În plus, yoga m-a ajutat să îmi tonifiez corpul, musculatura. Mă ajută foarte mult să am o minte curată, clară, să fiu mai pozitivă. La Harmony Wellness Center alături de Mihaela practicăm yoga autentică. Yoga m-a ajută să am o viață ma echilibrată, să fiu mai pozitivă. Yoga nu este o practică religioasă, așa cum cred unii. Este pentru cei care sunt deschiși să se cunoască pe ei cu adevărat. La yoga trebuie să mergi pentru că simți asta”, spune Antonina.

  • Gabriela Craiu spune cu yoga este trusa ei de prim ajutor.

Yoga este pentru mine cea mai bună formă de a mă cunoaște. Yoga m-a ajutat să mă deschid față de mine și față de cei din jurul meu, să am un echilibru emoțional și fizic. Yoga este ca o trusă de prim ajutor. După ședințele de yoga sunt mai liniștită, mai încărcată energetic, găsesc mai ușor soluții pentru probleme care mi se păreau greu de rezolvat. Harmony Wellness Center este un loc unde mă simt bine, în siguranță, am încredere în Mihaela și în tot ce facem și învăț aici. În acest centru chiar există conexiune. Recomand yoga pentru că este cea mai bună metodă prin care te poți echilibra și ajunge cea ma bună versiune a ta”.

  • Flori spune că yoga îi dă forța și energia de care are nevoie zilnic

Yoga mi-a schimbat viața în bine. Mi-a adus liniște, bucurie, echilibru, armonie. Toate acestea nu pot fi obținute prin nimic altceva. Când ajung la Harmony Welness Center mă liniștesc, mă concentrez doar asupra mea și credcă tot ceea ce se întâmplă este spre binele meu. Yoga îmi dă forța și și energia de care am nevoie. Yoga pentru mine este sănătate. Harmony Welness Center este un loc cu personalitate care se desprinde din personalitatea intructoarei Mihaela care are foarte multă energie pozitivă. Suntem ca o familie, de peste 2 ani de când practic yoga”.

  • Raluca a scăpat e durerile de spate cu ajutorul yoga

Yoga mi-a adus forte multe beneficii din punct de vedere fizic. Cel mai bune efecte le-am resimțit la nivelul coloanei vertebrale. Am scăpat de durerile din zona lombară. Am învățăt să respir în așa fel încât să îmi refac nivelul de energie. Yoga mi-a adus flexibilitate, mi-a îmbunătățit articulațiile. Mi-a adus stare de bine. De când fac yoga am mai multă energie, sunt mai sănătoasă fizic și psihic”.

CONTACT Harmony Wellness Center Craiova:

  • Str. Crisului, nr. 19 (vis a vis de Liceul Petrache Triscu), Craiova
  • 0775 342 059
  • office@hwcenter.ro

 

Total
0
Shares
2 comments
    1. Pt detalii va rugam sa sunati aici: 0 775 342 059, este nr de telefon de la Harmony Wellness Center Craiova, locul unde se organizeaza clase de yoga, dar si cursuri. Va multumim pt interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Kilogramele în plus înseamnă boală. Descoperă singurul centru din Craiova unde înveți să slăbești și să trăiești sănătos

Next Post

Cristi Dănileț, judecătorul care face educație juridică în școli

Related Posts
Verified by MonsterInsights