Indianul Manish ajunge duminică în Craiova. Învață de la el tainele și beneficiile YOGA

Dacă ar trebui să alegi un singur lucru – doar unul – pentru tine, cred că yoga ar fi cel mai potrivit. Yoga îți schimbă viața – este ceea ce spun cei care o practică. Originile yoga provin din India pre-vedică. Nu este însă nevoie să mergi în India ca să înveți cum poți să îți îmbunătățești viața. Vine India la tine. Mai exact, duminica – 18 noiembrie ești invitat la o întâlnire cu YOGA în abordarea unui nativ al țării de origine a acestei practici care aduce echillibru, sănătate, speranță.

Yoga înseamnă „uniune” și „cunoaștere de sine”. Dacă te simți obosit, încărcat de griji, probleme, dacă simți că nimic nu mai are rost și cauți soluții să ieși din această stare fă-ți un cadou pentru sufletul și organismul tău. La Harmony Wellness  Craiova ajuge un invitat special, Manish Bhatia, un instructor de yoga din India. El studiază în România, în Cluj, și a decis să călătorească prin țară pentru a-și împărtăși învățăturile.

⊂ „Focusul lui fiind creșterea flexibilității și meditația în mișcare. Este pentru a doua oră în Craiova la centrul nostru. Manish va susține duminică trei sesiuni de practică, cu ghidare în limba engleza – romană”, spune Mihaela Roșianu, administrator Harmony Wellness Center Craiova.

⇒ Manish are un stil propriu de a-i învăța pe participanți să practice meditația. 

Meditație prin mișcare este o metodă de meditație dezvoltată în Vivekananda Kendra. Un ciclu de stimulare și relaxare alternativă a minții folosită pentru a induce o liniște profundă. Stimulează și trezește mintea adormită, ajută la deconectarea de mediul extern și la o concentrare fără distrageri. Dacă ai dificultăți în a sta și a medita sau nu te poți concentra un timp mai îndelungat deoarece mintea se rătăcește printre prea multe gânduri, vino și încearcă acest tip de meditație unde vei medita asupra mișcărilor părților corpului tău.
♦ Detalii :
Prețul pentru clasele de 60 de minute este 50 lei, iar pentru cea de 90 de minute de 60 lei. 
Rezervarea locului se face prin completarea formularului aici https://www.hwcenter.ro/contact/ si prin achitarea unui avansului de 50 lei .
Detalii suplimentare la 0775342059 sau la HWC, str. Crisului, nr.19

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Nourish BioMarket‭ Craiova Produse Bio

Nourish BioMarket‭ ‬– „Pentru că Sănătatea este Bogăție‭”‬- Wealth is Health

Next Post

Temele factor de stres pentru elevi, programele încărcate și demodate

Related Posts
Verified by MonsterInsights