Învață să fii fericit! Specialiștii vin în Craiova – Seminar

Legea Karmei este cea mai importantă dintre legile universului în care trăim. 

Toate celelalte legi naturale sunt în armonie cu această lege fundamentală. Oriunde în această lume, totul este într-o continuă schimbare și se mișcă în acord deplin cu această lege. Ea este singură fundație stabilă pe care se poate construi o viață fericită și împlinită. 

Înțelegerea Legii Cauza – Efect este crucială pentru a putea înțelege viață pe care o trăim. De aceea, ar fi benefic să fie învățată încă de la începutul vieții, înainte de primii ani de școală. În acest mod, oamenii ar evita foarte multe neînțelegeri, neîmpliniri, conflicte interioare, emoții negative, relații nepotrivite.

⇒ Pe scurt, multă suferință ar dispărea, pur și simplu, numai prin această cunoaștere a legii Karmei și aplicarea ei în viață de zi cu zi. 

Cu atât mai mult, un autentic progres spiritual este imposibil în absența cunoașterii aprofundate a acestei legi, care ignorată devine un obstacol de netrecut. Orice cale spirituală este necesar să înceapă cu cunoașterea și integrarea profundă a legii Karmei. În absența cunoașterii acestei legi, omul nu are cum să înțeleagă ce i se întâmplă în viață și este că o nava în derivă pe oceanele existenței. 

Karma nu este o putere superioară care guvernează și ne conduce pe toți, nu este nici vreo entitate care ne judecă sau ne pedepsește.

Atunci ce este Karma?

În cadrul seminarului Karma – Legea Cauzei și Efectului, vom învață împreună în ce constă și cum funcționează această lege fundamentală a universului în care trăim. Legea Karmei are un caracter profund practic. Ea este aplicabilă vieții cotidiene a tuturor oamenilor, indiferent de vârstă, ocupație, profesie, religie, abilități și credințe. 

Vom află cum putem aplică practic această înțelegere în activitatea noastră de zi cu zi, în scopul eliberării de suferință, al obținerii unei vieți mai bune, mai împlinite și în final, pentru obținerea fericirii de durata.

⇒ Seminarul include și meditații ghidate pentru eliminarea blocajelor, purificare și echilibrare.

Legea Karmei reprezintă o cheie fundamentală către înțelegerea clară a modului în care este creată lumea noastră. Când ai înțeles cu adevărat Karma (Legea Cauzei și Efectului), atunci realizezi că ești responsabil pentru absolut orice se manifestă în viață ta! Iar această înțelegere îți da incredibilă putere de a ști că viitorul tău stă în propriile tale acțiuni, că viitorul tău este în întregime în mâinile tale!

⇒ Detalii organizatorice :
Dată 17 noiembrie, orele 10.00 – 18.00 
Locație Harmony Wellness Center Craiova , str. Crișului ,nr.19
Preț 260 lei sau 190 prin Early booking **
** Înscrie-te până pe 14 noiembrie și ai o reducere de 70 lei 
Informații suplimentare la 0775342059 

♦ Rezervarea locului se face prin completarea formularului aici https://www.hwcenter.ro/contact/ și prin achitarea avansului de 100 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Emil, copilul abandonat care visează să devină cel mai bun dansator din lume

Emil, copilul abandonat care visează să devină cel mai bun dansator din lume

Next Post

After School – ASK Education Craiova, educație „ca afară”

Related Posts
Verified by MonsterInsights