Morgan Residence Craiova: Investește în calitate, confort și siguranță în 2023

Într-o lume în continuă schimbare, găsirea locului perfect pentru a numi „acasă” poate fi o adevărată provocare. Morgan Residence din Craiova vine să răspundă tuturor așteptărilor, printr-un complex rezidențial nou, ce combină durabilitatea, estetica și confortul. În ultimele luni din 2023, alege să faci o investiție sigură și bine plasată într-un bloc construit să răspundă celor mai exigente gusturi.

Structură solidă și durabilă

Impresionantul bloc de șase etaje, Morgan Residence, a fost construit cu o atenție meticuloasă la detaliu. Cu peste 500 de tone de fier și beton, construcția solidă în sistem monolit asigură o rezistență deosebită.  Pereții turnați din beton armat nu oferă doar stabilitate, ci și o calitate fonică excelentă, asigurându-vă liniștea și intimitatea dorită.

 Confort și stil

De la proiectare până la execuție, fiecare element al complexului Morgan Residence a fost conceput având în minte nevoile tale. Situat într-o zonă liniștită și verde, blocul îmbină armonios confortul urban cu beneficiile naturii. Fiecare apartament este o oază de liniște și relaxare, unde te poți bucura de intimitate, confort termic și costuri reduse de întreținere.

Investiție sigură și valorizare în timp

A alege să investești într-un apartament în Morgan Residence este o decizie înțeleaptă pentru viitor. Nu doar că beneficiezi de un spațiu locativ la cele mai înalte standarde de calitate, dar faci și o investiție sigură, ce se va valorifica în timp. Prețurile corecte și avantajele oferite de acest complex sunt argumente solide pentru a lua decizia de a investi acum.

Pereții interiori au diafragme de beton și cărămidă 30 cm

Situat într-o zonă bună a Craiovei, Morgan Residence oferă 29 de apartamente cu 2 și 3 camere decomandate, inteligent compartimentate pentru a oferi un plus de confort şi luminozitate. Pereții interiori au diafragme de beton și cărămidă 30 cm.

Încălzire în pardoseala, geam tripan

Tâmplărie PVC Gealan cu geam tripan și feronerie Rotto, uși intrare metalice. Apartamentele se predau la cheie, finisate şi echipate cu: încălzire centralizată cu centrală termică de imobil, încălzire în pardoseală cu termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare cameră în parte, sistem de aer condiţionat, parchet multistratificat, uşi de interior, obiecte sanitare, căzi sau duşuri, preinstalări pentru zona de bucătărie, pregătire pentru maşina de spălat rufe si vase. Blocul este dotat cu lift Otis, liderul mondial în producția, instalarea și întreținerea ascensoarelor. Locatarii pot beneficia de parcare tip Klaus, unul dintre sistemele de parcare cele mai confortabile.

Când locuiești aproape de tot ce contează, îți rămâne suficient timp pentru activități alături de cei dragi. Blocul este situat în zona Cornițoiu, în apropierea parcului Pedagogic, la câteva minute de multe centre comerciale, unități de învățământ, clinici medicale dar și de centrul orașului Craiova, iar mijloacele de transport în comun sunt foarte uşor de accesat.

CONTACT: 0722.505.893

Detalii: https://www.morganresidence.ro/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ilinca Tocan, profesoara „de peste Prut”, care face elevii să iubească geografia

Next Post

PaxiSoft: Soluții software personalizate pentru oricare industrie

Related Posts
Verified by MonsterInsights