Clinica de Psihiatrie de la Parc, renovată și dotată cu sisteme de avertizare și siguranță

A fost finalizată renovarea Clinicii de Psihiatrie I, de la Parcul Romanescu, parte a Spitalului de Neuropsihiatrie. Aici au fost făcute reparații și igienizări, ca urmare a evenimentului de la începutul lunii martie a acestui an, când o pacientă a dat foc unei saltele.

Acum, toate suprafețele au fost curățate cu soluții speciale, s-a înlocuit tâmplăria PVC și s-au montat sisteme de siguranță la ferestre. De asemenea, covorul PVC din saloanele afectate a fost schimbat, s-au montat uși anti-foc, conform documentației anti-incendiu, s-au înlocuit ansamblurile interioare de toalete și a fost montată o centrală electrică.

„Ca măsuri suplimentare, mai multe sisteme de avertizare și siguranță au fost implementate la nivelul clădirii, precum avertizarea la incendiu, evacuarea fumului de pe casa scării sau sistemul de supraveghere video, care a fost refăcut. În luna ianuarie, se vor înlocui hidranții exteriori cu unii supraterani”, a declarat Primarul Craiovei, Lia Olguța Vailescu, într-o postare contul său de socializare.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

CONSILIUL JUDEȚEAN DOLJ ÎN 2021: Investiții de sute de milioane de euro, din fonduri nerambursabile

Next Post

Cadrele medicale se pregătesc de grevă

Related Posts